0prawca 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2018 Witam Od niedawna prowadzę sklep w internecie. Dokumentuje sprzedaż za pomocą ewidencji i dowodów wewnętrznych, bo tak podpowiedziała Pani w US, powiedziała, że dopóki nie przekroczę 20tyś obrotu rocznie mogę wstrzymać się z fiskalizacją. Fajnie by było jednak wystawiać jakikolwiek paragon dla kupującego, bo jeśli ktoś kupuje coś za 1zł to pewnie nie dba o to, ale jeśli ktoś kupi urządzenie elektroniczne za 50zł to pewnie chciałby otrzymać paragon. Posiadam drukarkę termiczną do etykiet i nadal nie przekraczam 20 tyś rocznie, czy w tej sytuacji muszę przejść fiskalizację, czy mogę wspomnianą drukarką wydrukować kupującemu paragon niefiskalny i nadal prowadzić ewidencję? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UpperDog 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2018 Myślę, że warto ten temat zostawić specjalistom z tego obszaru tematycznego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
premiuu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2018 Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym temacie. Nie będę niestety w stanie pomóc... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0prawca 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2018 nikt nic?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bargromaa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2018 Dziwna sprawa, nie powiem... --- [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach