klarowna 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2014 Szukam jakichś sprawdzonych sklepów z obuwiem sportowym (konkretnie - do biegania), z tym tylko, że muszą to być buty w większych rozmiarach. Możecie podrzucić namiary na taki sklep? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handlara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2014 Warto zajrzeć sobie do paru sklepów internetowych i porównać oferty. Na przykład http://1but.pl/meskie-buty i damskie zarówno sportowe, jak i wyjściowe znajdziesz w tym sklepie co podlinkowałam. Słyną z tego, że mają spory wybór butów w dużych rozmiarach, więc myślę, że znajdziesz tam coś dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelly 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Takie buty znajdziesz w każdym dobrym sklepie sportowym :). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Dokładnie, wystarczy przejść się do Decathlonu chociażby :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirabellka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2014 Każdy sklep sportowy. Najlepiej stacjonarny, żeby można było buty przymierzyć, sprawdzić, jak się w nich czuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafalhurny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2014 Sport Direct zamawiane z UK. Z przesyłką buty New Balance wyszły około 200 zł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2014 Myślę, że w każdym większym dyskoncie sportowym można dostać dobre buty do biegania w każdym rozmiarze. Buty do biegania powinny być o pół rozmiaru większe niż te, które nosimy na co dzień. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Dobre wcale nie są tanie. I jeszcze pytanie co kto rozumie przez "dobre". Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofPe 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2014 Dobre wcale nie są tanie. I jeszcze pytanie co kto rozumie przez "dobre". Takie buty najlepiej kupić w sklepie sportowym albo jeszcze lepiej w specjalistycznym sklepie dla biegaczy. Obsługa w takim sklepie pomoże Ci dobrać odpowiedni dla ciebie model butów. Owszem, nie będą tanie, ale na pewno takie dopasowane buty zwiększą komfort biegania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2014 Ja nie biegam, ja stosuję [link usunięty] i dobrze na tym wychodzę. Mam już niezłą masę mięśniową. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelek3D 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2014 Pierwsze buty do biegania najlepiej kupić w Decathlonie. Można przymierzyć i nawet pobiegać sobie po sklepie :) Dla początkujących polecam buty Ekiden 50. Jak się wkręcimy na całego w bieganie to wtedy można pomyśleć o czymś lepszym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Kup sobie na newbalance.pl buty z New Balance do biegania sa jedne z najlepszych. Mam dwie pary i sprawdzają się perfekcyjnie, wygodne, lekkie, 2 lata i jeszcze niezniszczone :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2014 Ja też mam buty z New Balance, ale kupowałam je po prostu w jakimś sklepie z odzieżą do biegania, w którym były najtańsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2014 Z butami do biegania jest ten problem, że jak chcemy kupić naprawdę dobre to najlepiej udać się do specjalistycznego sklepu do biegaczy. Jednak wiadomo - tamtejszy asortyment kosztuje. Tanie buty do biegania moga zrobić więcej szkody niż pożytku. Znam takich, co najpierw kupili drogie buty np. Reebok, a potem okazywało się, że bieganie nie jest dla nich i buty szły w kąt. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinko 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2014 Kupowałem ostatnio w Lidlu-wiem, wiem źle się kojarzy ale te były naprawdę dobre za całe 66 zł. Było to rok temu więc nie wiem może teraz już robią gorszą jakość. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Kupowałem ostatnio w Lidlu-wiem, wiem źle się kojarzy ale te były naprawdę dobre za całe 66 zł. Było to rok temu więc nie wiem może teraz już robią gorszą jakość. W Lidlu ostatnio sprzedawali http://kella.pl do biegania były w wakacje albo przed. Nie pamiętam teraz dokładnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 W każdym sklepie sportowym. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośka99 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 A może tu znajdziesz coś dla siebie ? http://www.kupbuty.com/ plusem takich zakupów jest możliwość zwrotu, jeśli stwierdzisz, że dany but nie odpowiada Twoim potrzebom, po za tym jest dosyć duży wybór rozmiarów i kolorów :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2015 Kupowałem ostatnio w Lidlu-wiem, wiem źle się kojarzy ale te były naprawdę dobre za całe 66 zł. Było to rok temu więc nie wiem może teraz już robią gorszą jakość. Ja słyszałam, że tam mozna dostać bardzo dobre buty. Koleżanka ma stamtąd większość sportowych akcesoriów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Oj, to zależy od posiadanego budżetu. Macie np. https://dotsport.pl/ i tam rozstrzał cenowy jest bardzo duży. Znane marki zawsze kosztują sporo więcej, ale jednocześnie jakość wykonania ich obuwia jest dużo wyższa. Tak więc w istocie wszystko zależy od was i od tego ile chcecie wydać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Ja kupiłem w intersporcie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2015 Ja zamawiałam przez internet tam, gdzie dany model znalazłam najtaniej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2015 Ja kupiłem w intersporcie Też zdarzało mi się tam kupować buty. Lubię teć GoSport, Sizeer i Decathlona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lancelot 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2015 Salomon ma bardzo dobrej jakości buty, są wytrzymałe i bardzo wygodne. Zobacz sobie ofertę np. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysiek Turek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2015 Ja kupiłem New Balance do begania, fajnie się w nich biega. Jendna wygodne buty to podstwa, a te ewidentnie mi służą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach