busybabka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2018 Siemka. Poszukuję sklepu internetowego gdzie znajdę urządzenia związane z elektryką, ponieważ zbliżają się urodziny mojego męża i chciałabym mu coś kupić. Od zawsze to było jego hobby dlatego chciałabym kupić kilka rzeczy np lutownice itd. Jeśli możecie to polećcie mi coś proszę. znalazłam [link usunięty] Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinop 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Trzeba się podpytać znajomych w tym temacie. To będzie najlepsze możliwe rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 zgadzam się, najlepiej popyttać o rekomedacje znajomych, bo to w internecie cala masa tego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Ja mam w planie kupić mojemu nowego smartfona, ciągle marudzi że stary już kiepsko działa i że jest slaby. A znalazłam taki sklep Bestcena - w sumie to znajomy mi polecił a nie znalazłam, i tam mają praktycznie wszystkie telefony a ceny bardzo konkurencyjne Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotczesiu4 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Daj mu nogi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2018 Kiedyś podobnego sformułowania użył jeden z byłych prezydentów, tam było o podawaniu nogi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach