ecrosio 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2018 Sprzedam portal internetowy o tematyce opiniującej hotele i miejsca noclegowe. Cały skrypt administratora jest bardzo intuicyjny i łatwy w obsłudze nawet dla amatora. W skład sprzedawanego portalu wchodzą - wszystkie prawa do domeny polecamhotel / domena jest wiekowa i idealna do pozycjonowania - dostęp do skryptu administratora - fanpage na facebooku - ma już uzbierane ponad 300 polskich polubień w 1 miesiąc - promowany na facebooku za opłatą - Kupująć portal stajesz się jedynym właścicielem dobrze rozbudowanego portalu o dużych perspektywach rozwoju. Portal sprzedaję ponieważ mam kilka innych projektów w które jestem mocniej zaangażowany czasowo i finansowo. Po dokonaniu zakupu stajesz się jedynym prawowitym właścicielem portalu. Cena 4 000 zł Chętnych zapraszam do kontaktu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2018 Mi w zupełności w biznesie wystarczają porady ze strony http://www.syndications.pl/ile-kosztuje-napisanie-pracy-licencjackiej/ staram się ją przeglądać regularnie, aby być na bieżąco z trendami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach