Jenkin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2014 Dokładnie jak w temacie, co możecie polecić w tym zakresie? Powiem, szczerze, że jak wpisuje "http://www.sed-hut.pl/" to mi wyskakuje tyle firm, że ciężko wszystkie sprawdzić. Ogólnie właśnie głównie zastanawiam się nad Sed Hut mają dobre referencje jeśli chodzi o rynek Krakowski, działają w całej Polsce więc nie jest to przypadkowa firma. Ewentualnie ktoś może przedstawić jakieś za bądź przeciw? Ewentualnie podpowiedzieć na co zwrócić uwagę, podczas wyboru? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julia5 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2014 Z firmami ochroniarskimi bywa różnie. Wiem, że wybór jest ogromny, najlepiej spytać znajome osoby żeby wybrać odpowiednią. Kiedy organizowałam dość duże wydarzenie wynajęłam firmę ochroniarską. Jeszcze przed startem imprezy okazało się, że to był nieodpowiedni wybór. Nie chce już wchodzić w szczegóły opowiadając o niedociągnięciach i błędach danej firmy. Sytuacja była nie do opanowania, więc następnego dnia poprosiłam o zwrot pieniędzy gdyż usługa nie była wykonana profesjonalnie. Kiedy rozmowy nie pomogły zgłosiłam sprawę do firmy windykacyjnej, miałam podpisane umowy jako dowód i dziesiąki świadków nieodpowiednio wykonanej usługi. Firma, która prowadzi [link usunięty] wyegzekwowała od danej firmy ochroniarskiej pieniądze. Jednak od tamtej pory nie organizuje już tak dużych imprez. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BiuroMaszyny_pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 Zgadza się,wybór na rynku masz bardzo duży,jednak też szukałbym kogoś z polcecenia innych,np znajomych bo usługi takich firm ochroniarskich często są powierzchowne i w praktyce drogie,więc tutaj trzeba podejść ostrożnie do tematu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2019 Warto rozejrzeć się za jak najlepszą firmą, która świadczy usługi związane z ochroną mienia. Osobiście mogę wam polecić http://www.pogon.pl Współpracuję z nimi od dawna i wiem że można na nich polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaela 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2019 Jeśli chodzi o godną zaufania i polecenia firmę ochroniarską, to w Warszawie i okolicach proponuję [link usunięty] Mają wyspecjalizowaną kadrę, działają w połączeniu z najnowszymi technologiami i świetnie sobie radzą nawet w najtrudniejszych sytuacjach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2019 Wszystkim osobom rozglądającym się za sprawdzoną firmą ochroniarską z okolic Trójmiasta polecam skontaktować się z http://gabor-security.pl/ Sam korzystałem z ich usług i wiem że rzetelnie podchodzą do wykonywanej pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2020 Ja współpracuję z agencją ochrony osób i mienia www.best-security.pl. Do ich obowiązków należy głównie ochrona fizyczna naszego zakładu pracy. Posiadają doświadczonych i wykwalifikowanych pracowników oraz elastyczną ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach