bach77 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2018 Chodzi mi o zawieszenie sporych obrazów najlepiej na jakiś szynach.Coś jak tu [link usunięty] ,nie chodzi o haczyki czy coś takiego bo to ciężkie sztuki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgataUser 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2018 Wiesz co, ja ostatnio przywieszałam obrazy do ścian za pomocą specjalnej taśmy. Taśma utrzymuje ciężkie przedmioty nawet pułki. Kupiłam ją w Castoramie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2018 A tak, teraz są takie mocne taśmy, ale jakos ja jestem tradycjonalistą i mam po prostu wkręty i specjalne haki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robertmm 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2018 Dzięki za propozycję bo mam bardzo podobny problem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarsaOla 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2018 Ja w swoim mieszkaniu powiesiłam obrazy na specjalną taśmę, która utrzymuje ciężkie rzeczy. Powiem Wam, że jest to lepsze niż jakiekolwiek inne rozwiązanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 W sumie dlaczego nie...? Jak komuś takie rozwiązanie dekoracyjne odpowiada, to raczej nie ma tutaj zbyt wiele do powiedzenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dingrell 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2018 Taśma dużo lepsza bo nie zostawia dziur w ścianie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja.kaja85 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2018 Też popieram taśmę to fantastyczne rozwiązanie i nie uszkadza ścian. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach