GosiaMX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2018 Czy ktoś próbował swoich sił w prowadzeniu biznesu na zasadzie francyzy? Zastanawiam się już od dłuższego czasu nad założeniem czegoś swojego jednak nie mam doświadczenia w tym temacie, kolega doradził mi abym spróbowała założyć coś na zasadzie francyzy np z marką Lucart? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropka45 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2018 Mają bardzo dobre opinie w necie sama poczytaj. Marka lucart ma dobrą jakość produktów,, a chyba to dla właścicieli pojazdów liczy się najbardziej. Do tego ceny również przystępne klientów Ci na pewno nie zabraknie w sklepie. Zresztą biznes na zasadzie francyzy to same plusy poczytaj sobie nawt na stronie Lucart Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarekJok 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2019 No rzeczywiście wygląda to obiecująco, bo rynek franczyzowy też w naszym kraju się dobrze rozwija i też nie ma się co oszukiwać, ale daje większe możliwości niż swój biznes bez wypracowanej marki i też z niezbyt konkurencyjnymi cenami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ErykMryc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2019 Dołączę się do pozytywnych opinii ponieważ sam widzę jak fajnie rozwija mi się ten dział franczyzowy oraz biznes, który przynosi realne korzyści, bo obok naszego serwisu również zdecydowaliśmy się go umieścić, więc jak dodatkowo czegoś potrzebują nasi klienci, bądź czekają na naprawę to zawsze co dodatkowego do auta kupują od razu u nas na miejscu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YrhBadinage 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2019 Jak franczyza to chyba najlepiej się wiązać ze znanymi i renomowanymi markami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotron 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2019 Na rynku franczyzy samochodowej to Lucart jest znaną marką i się ta sieć rozwija więc ja na pewno ich będę śledził i ciekawe w jakich miastach już są. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PabloSl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2019 Lucart ma mnóstwo sklepów, dużo ludzi wybiera tę markę podczas otwieraniu biznesu we franczyzie w przypadku sklepu motoryzacyjnego. Ja prowadzę sklep od roku pod szyldem lucarta 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antekmine 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2019 hejka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Book95 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2019 Po tym jak widzę upadajace Żabki jedną za drugą, to jest to kiepski pomysł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arecki 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2019 Moim zdaniem opinie w internecie w dzisiejszych czasach są niewiele warte. Podjęcie takiej działalności to duże wyzwanie, spory nakład pieniędzy. Na Twoim miejscu nie opierałbym się na opiniach w internecie, tylko dotarłbym do osób, które zaczęły współpracę z daną marką i ta współpraca trwa już minimum 4-5 lat i ich popytał o opinie, o formalne sprawy, jak i o zyski. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2019 Franczyza jest opłacalna tylko przy znanych markach i to też nie zawsze. Trzeba jeszcze włożyć w to sporo pracy. Na początek polecam ci zastanowić się nad typem franczyzy. Pomyśl czy chcesz prowadzić restaurację, sklep osiedlowy czy coś innego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach