Dianaherrera 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2018 Hej! chcemy niedlugo zmienic samochod na nowy, ale totalnie nie mozemy sie zdecydowac na marke. moze macie cos sprawdzonego, czym wam sie dobrze jezdzi i co dobrze sie sprawdza? Zalezy nam na takim rodzinnym autku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2018 A mazdy brałeś pod uwagę? My mamy w Częstochowie niedaleko siebie salon Klimczak - tam własnie kupiliśmy, świetne auta, a obsługa na pewno dokładnie podpowie co będzie dobre. A swoją drogą bez problemu też pojedziecie sobie na jazdę próbną Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurkavv 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2018 Ja zdecydowanie lubuje się w fordach. Tylko pamiętaj, by taki samochód serwisować w ASO takim ja to [link usunięty] . Jest to ważne z tego powodu, że pracują tam fachowcy, którzy doskonale wiedzą jak się zająć Twoim samochodem. Miałem wiele aut w swoim życiu i każdy z nich odwiedzał ASO nawet na tak drobne wymiany jak klocki hamulcowe czy olej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach