ernest 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2018 Chciałbym w przyszłym roku otworzyć własną restaurację..... Na co się przygotować? W jaki sposob otworzyć tkai biznes? Na co uważać? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaela 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2018 Przygotuj się na dużą konkurencję ;) takie knajpy mają branie bo ludzie lubią takie rzeczy. Jeśli podejmiesz się tego biznesu to zacznij korzystać z aplikacji Barfitter [link usunięty] która ci pomogę w prowadzeniu knajpy. Można w niej np. rejestrować zamówienia klientów, tworzyć statystki zamówień, kontrolować magazyn - sporo tam jest przydatnych opcji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2018 Jest to temat rzeka i najlepiej byłoby skontaktować się z jakimś restauratorem, Albo przynajmniej zatrudnić menagera, który ma już jakieś pojęcie o prowadzeniu restauracji. Bez żadnego doświadczenia trudno jest odnieść sukces. Co jest ważne Kuchnia - powinna być lekka, smaczna oraz z wysokiej jakości produktów. Każdy w koncu wybierając się do restauracji ma ochotę zjeść smaczniej niż w domu Reklama oraz wystrój wnętrza. Bo jest to rzecz, na którą zwraca uwagę wiekszość odwiedzających restaurację.I jeśli nie będzie im się podobało to wyjdą. http://www.kredytynasms.pl/poradniki/budowa-wizerunku-restauracji-przez-aranzacje-wnetrza/ Na stronie jest opisane jakich błędów warto jest unikać przy projektowaniu wnętrza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2019 Na pewno warto rozejrzeć się za dostawcą napojów, które będą sprzedawane w twojej restauracji lub barze. Jeżeli prowadzisz swój biznes na terenie województwa zachodniopomorskiego to polecam ci skontaktować się z firmą http://www.ajka-napoje.pl Mają niezłą ofertę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2019 W reklamie internetowej liczy się przede wszystkim jakoś wykonania. Tylko dobrze zaprojektowana reklama jest w stanie zwiększyć zainteresowanie firmą. Dlatego właśnie w mojej firmie inwestuję wyłącznie w marketing internetowy z agencji Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irek7111 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2019 A nie pomyślałeś specu od reklamy że takie wpisy w każdym temacie przynosi wręcz odwrotny skutek ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2019 Jeżeli otwieracie własną restaurację w Warszawie lub okolicach to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy http://www.agnes.waw.pl Jest to firma, która zaopatruje restauracje w świetne wyroby garmażeryjne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2019 Gastronomia to wymagający biznes dlatego warto dobrze się przygotować przed jego otwarciem. Ja polecam wam nawiązać współpracę z firmą http://www.makaronyanna.com.pl Oni dostarczają przepyszne makarony do mojej restauracji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekx 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2019 Wymagający biznes to mało powiedziane. Ja korzystając z doświadczenia moich znajomych polecam Ci, żeby najpierw zatrudnić się w restauracji. Najlepiej potem pracować po 12 godzin przez dwa lata, wszystko oszczędzać. Czemu 12 godzin? Bo tyle będziesz pracować przez kilka pierwszych lat działalności twojej restauracji... No chyba, że jesteś już w branży meeega długo... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 Jeżeli planujecie otworzyć własną restaurację na terenie województwa śląskiego to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy http://www.wedliny-niewdana.pl/ Jest to świetna hurtownia mięsa i wędlin, która zawsze dostarcza przepyszne wyroby. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonymontana 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 Nie jestem osobiście przekonany do biznesów tego typu. Zależy też w jakim mieście chciałbyś otworzyć tą restaurację. Jednak zastanów się, czy nie będzie ona biznesem, który ciężko skalować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moisander 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2020 Przygotuj się na pewno na masę pracy, gastronomia to taka branża w której nie ma czasu wolnego i zawsze jest coś do zrobienia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2020 Jeżeli zdecydowaliście się na otwarcie własnej restauracji lub innego biznesu gastronomicznego to polecam wam nawiązać współpracę z https://odziezgastronomiczna.com.pl/ Jest to całkiem niezła firma, która zajmuje się sprzedażą odzieży gastronomicznej. Takie ubrania są niezbędne w każdej restauracji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2020 Bardzo dobra decyzja. Będę trzymał za Ciebie kciuki. Możesz także sprawdzić ofertę firmy www.fruitsvegetablesgroup.eu. Oferują importowane warzywa i owoce w przystępnych cenach. Na pewno będą w stanie zaproponować Ci atrakcyjne warunki współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2020 Na pewno trudny biznes, warto podjąć współpracę z dobrym biurem rachunkowym, np. Abacus z Warszawy. Wtedy będziemy mieli pewność, że nasze rozliczenia będą w 100% dokładne i ogólnie wszystko będzie prowadzone według standardu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2021 W dzisiejszych czasach jest to dość niepewny biznes, ale myślę, że może Ci się udać. W obecnej sytuacji będziesz musiał skupić się na serwowaniu dań na wynos. W związku z tym mogę polecić Ci opakowania gastronomiczne firmy www.shop.cornetdesign.eu. Posiadają ładny wygląd, wysoką trwałość oraz bardzo staranne wykonanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano 20 Kwiecień Tak, to ciekawy biznes, ale po pierwsze trzeba mieć w nim jakieś doświadczenie. Jeśli chcesz otworzyć lokal, a kompletnie nie masz o tym pojęcia, to nawet nie próbuj. Władujesz się w ogromne koszty, z których nic nie będzie wynikać. W tej działalności kosmiczne znaczenie ma jakość - od razu pojawia się spora inwestycja, potrzebne są sprzęty o bardzo dobrych parametrach - przeznaczone do gastronomii. Nie trzeba kupować - np. Winterhalter, który ma sprzęty z najwyższej półki jakościowej, daje możliwość korzystania z najmu długoterminowego. I to jest dobry wybór - jakość pod każdym względem. Inaczej lokal nie przetrwa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach