monogramus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2018 Cześć! Jak w temacie - poszukuję w Warszawie jakiegoś dobrego projektanta wnętrz. Czy znacie może kogoś sprawdzonego z tej dziedziny? Ja się właśnie zastanawiam nad [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ćannki 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2019 Ja wolę się takimi rzeczami sam zająć :) zresztą niedawno właśnie robiłem rearanżcje wnętrz w domu i w ogóle zrezygnowałem z tapet na rzecz farb dekoracyjnych:) zobaczcie sobie na przykład Primacol decorative Silver Sand. Bardzo ciekawy efekt rozwianego piasku daje na ścianie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walczak66 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2019 Fajnym pomysłem jest zamontowanie sejfu domowego, zawsze warto zabezpieczyć cenne rzeczy. W dzisiejszych czasach złodziejów nie brakuje... Mój znajomy ostatnio mi opowiadał, że miał włamanie, ukradli Mu wszystkie najcenniejsze rzeczy. Po tym jak to usłyszałem, od razu zdecydowałem się na zamontowanie sejfu, wybrałem markę Hartmann-tresore. Muszę przyznać, że sejf jest solidny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach