Andrejszo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2018 Witam wszystkie mamy!!! Tak jak w tytule, czy teraz zakup domu bezpośrednio od dewelopera to dobry pomysł? Szukam z żoną jakieś oferty pod Katowicami i trafiliśmy na jednego ( [link usunięty] ). Ceny ma bardzo w porządku, ale jednak nie mamy pewności. Może jednak poczekać jakiś czas, co? To jednak są oszczędności całego życia. Z ich strony internetowej wynika, że warto. Jednak nigdy nic nie wiadomo, prawda? Co mają napisac, że to zły pomysł czy co? Mogłybyście rzucić okiem i doradzić? jesteśmy w kropce... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2018 Myślę że na pewno warto, nie wiem tylko czy każdego stac na dom, ja myślałam raczej o jakimś niedrogim mieszkaniu, nowym ale z wykończeniem pod klucz jak to jest u Atala, zalezy mi na tym żeby było już gotowe do zamieszkania po zakupie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2019 Warto, choć lepiej wcześnie go sprawdzić i odpowiednio się zabezpieczyć. W W-wie Aras buduje solidne segmenty, zobaczcie http://aras.com.pl - moim zdaniem to dobra alternatywa dla domów wolnostojących, segmenty są dużo tańsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Moim zdaniem warto. Chyba, że posiadasz odpowiednie środki na zakup działki oraz budowę własnego domu. W innym przypadku oferty deweloperów mogą być naprawdę atrakcyjne. Rynek budowlany z roku na rok się rozwija, a dostępne mieszkania są bardzo nowoczesne i budowane z zachowaniem wszelkich standardów. Pamiętaj, że kupując od dewelopera, masz możliwość dokonania pewnych zmian w projekcie. Polecam ci zastosowanie pompy ciepła - https://www.hewalex.pl/oferta/pompy-ciepla/ ponieważ jest to niesamowicie ekonomiczne i przyszłościowe rozwiązanie. Co więcej, firma Hewalex oferuje systemy takie jak EKONTROL czy OPTI-ENER, pozwalające na jeszcze lepsze zarządzanie pracą pompy oraz uzyskanie większej wydajności paneli fotowoltaicznych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach