kamilsbe 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2018 Witam serdecznie, od dłuższego czasu główkuję nad otwarciem własnej działalności, w głowie siedzi mi właśnie własna myjnia ręczna z możliwością dojazdu do klientów biznesowych jak i indywidualnych. Aktualnie moja praca polega na kontakcie z wieloma firmami w których wozi się mnóstwo przedstawicieli w octaviach czy superb które wyglądają jak pół d.. zza krzaka :) Czy na tego typu działalność można walczyć o tzw. dofinansowanie na start, wiadomo, zakup chemii, sprzętu, wynajem przestronnego garażu, reklamę? Czy można też spotkać przeciwności ze strony urzędów , ochrona środowiska itd. ? Bardzo proszę o odpowiedzi i podpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buKKa 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2018 Dostałem właśnie w grudniu dofinansowanie na otworzenie myjni obwoźnej. Dostałem 24k. Myjnia mobilną z full opcja. Polerowanie lamp, lakieru, pranie tapicerki i mycie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmi12 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2018 super pomysł i widzę że duże dofinansowanie można dostać na start. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach