martaacz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2018 Witam, mężowi zamarzyło się własne piwo. Od dłuższego czasu już o tym mówi. Ja kompletnie się nie znam, ale chciałabym kupić mu na urodziny zestaw do warzenia piwa. Gdzie szukać?? Pozdrawiam. Macie jakieś zdanie na temat sklepu [link usunięty] Ktoś tam zamawiał?? jest tam wszystko czego potrzebuję, dodatkowo dokładnie opisane:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2019 Na domowych się nie znam, ale mogę doradzić dobre piwa rzemieślnicze z browaru Pilsweizer – Pilsvar. To dobry, małopolski browar, piwa cud malina, warto się ich napić bo to zupełnie inna bajka niż przeciętne koncernowe piwa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mormont 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2019 Potwierdzam 🙂 Pijam Pilsvara będąc w Krynicy-Zdrój, a bywam w miarę regularnie, to i pijam w miarę regularnie 🙂 - zacne piwko. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jawor 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2019 Na allegro jest wielu sprzedawców z gotowymi zestawami. Zresztą w dużych miastach także łatwo znaleźć sklepy ze sprzętem do wytwarzania piwa, wina, etc. I to zazwyczaj będzei najlepsza opcja ze wzlgędu na to, że sprzedawca zna się na rzeczy i potrafi doradzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2019 Ja nie mam dostatecznej wiedzy w tym zakresie. Nie będę w stanie pomóc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gundogan 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2019 Całkiem niezły pomysł z tym piwem 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2019 Pomysł niezły, ale wykonanie nie jest wcale takie proste - trzeba uważać na infekcje bakteryjne itd. Za pierwszym razem przeważnie nie wychodzi takie, jak powinno. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach