Adq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2018 Jakie są przybliżone koszta wyprodukowania nowego produktu spożywczego w postaci płynnej, typu jogurt, kefir? Kto i z jakiej branży napisze przepis? Do kogo się zgłosić z pomysłem? Jaki koszt puszczenia lini produkcyjnej? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarekPiw 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2018 Grubo? :D Może od razu zapytać, czy nie znalazłby się jakiś frajer, który wszystko ogarnąłby za mnie ? :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2018 No chyba jestem na forum. Nie proszę o napisanie biznes planu. Może ktoś inny sie wypowie kto udzieli odp a nie jak Darek wyżej nabije sb pkt? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2019 Mogę podsunąć Ci opcję wsparcia na innowacyjny biznes. Musisz wykazać się czymś, co zainteresuje osoby z NCBiR – składasz wniosek, opisujesz planowane przedsięwzięcie wskazując jego za, dostajesz dotację z której się rozliczasz. Jeśli sam sobie z tym nie poradzisz, skorzystaj z pomocy firm specjalizujących się w takich wnioskach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShimonVebKR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2019 Cześć Świetny pomysł. Myślę, że ten obszar ma ogromną konkurencję. Życzę powodzenia i więcej cierpliwości. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2019 margo903 A znasz kogoś, kto mógłby pomóc? Jakie to są według kryteriów innowacyjne biznesy? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2019 Możesz znaleźć wszelkie informacje na stronie Narodowego Centrum Badan i Rozwoju albo skorzystać z pomocy nobilitus.pl, na ich stronie masz formularz kontaktowy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2019 Zdecydowanie lepiej wykorzystać doświadczenie nobilitus – znajomy starał się o takie wsparcie na działalność związaną z badaniami w temacie energii odnawialnej. Sam raczej by nie przeszedł całej procedury a oni mu pomogli, więc poszło dość łatwo i szybko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach