P-a-w-e-l_25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2019 Witam, chciałbym otworzyć warsztat samochodowy, mam wszystko co potrzeba z materialnych rzeczy garaże, podnośniki, urządzania pomiarowe etc. Nie mam żadnego pojęcia o mechanice i prowadzeniu działalności. Więc szukam wspólnika, porad etc. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2019 Możesz zarządzać warsztatem i zatrudniać osoby, które znają się na naprawianiu pojazdów. Warsztat samochodowy musi być dobrze wyposażony dlatego polecam ci zajrzeć na stronę http://www.techsul.pl Tam znajdziesz wszelkie niezbędne wyposażenie, które powinien posiadać każdy warsztat samochodowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2019 Jeżeli w twoim warsztacie będą naprawiane również samochody ciężarowe to polecam ci nawiązać współpracę z firmą https://www.martextruck.pl/, która zajmuje się dystrybucją części do aut ciężarowych. Każdy warsztat powinien mieć kontakty do firm tego typu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnyBez 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2019 Do warsztatu co rusz będzie ci potrzebne coś nowego - olej silnikowy, płyny hamulcowe itp. Zajrzyj i zapamiętaj sobie tę hurtownię [link usunięty] . Ja zaopatruję się u nich od lat. Szybko realizują każde zlecenie i mają konkurencyjne ceny. Do tego obsługa klienta zna się na rzeczy i zawsze podpowie najlepsze rozwiązania i produkty, które spełnią oczekiwania twoje i klientów twojego warsztatu. Ich oleje silnikowe są wydajne i zapewniają świetną pracę silnika oraz ochronę. Podobnie jest z różnego rodzaju płynami - najwyższej jakości, spełniają wszystkie normy. Polecam tę hurtownię każdemu, kto prowadzi własny warsztat samochodowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorme 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2019 siemka witam 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach