Krol56 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2019 Cześć, Co sądzicie o kompleksowym praniu tapicerki samochodowej? Myślałem o odkurzaczu piorącym. Jakie porady bądź doświadczenia macie w tej kwestii. Czy kursy są potrzebne? Liczę na wszelkie porady. Jakieś dodatkowe usługi? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misax 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2019 Myślę, że na naszym rynku jest już dość sporo takiego typu usług, ale zawsze możesz spróbować. Ja dołożyłbym do tego pranie dywanów, krzeseł, mebli tapicerowanych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acodin88 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2019 Świetny pomysł. Nawiąż jeszcze współpracę z zakładem gdzie naprawiają samochody. Złóż im ofertę i napewno będą podsyłać ci auta do prania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krol56 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Myślałem także o wzięciu pod swoje skrzydła np flotę pojazdów danej firmy. Zawsze to jakiś pieniążek. Jeżeli chodzi o krzesła czy też dywany, to jednak wolałbym bardziej skupić się na samochodach do oferty mógłbym dołożyć impregnację dzięki której brud przez pewien okres przylegalby na pewno ale w wolniejszymi czasie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosia 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2020 Korzystałam z usług różnych firm, ale najlepszym rozwiązaniem dla mnie było GetClean, ponieważ przedstawili najlepszą ofertę, wszystko przygotowali, przyjechali na czas i oczywiście wszystko pięknie wyczyścili. Na pewno raz na jakiś czas będę korzystała z ich usług, bo widzę, że warto. Polecam serdecznie! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2021 Ja uważam, że należy regularnie dbać zarówno o karoserię, jak i wnętrze pojazdu. Osobiście od wielu lat korzystam z usług firmy www.g-car.com.pl. Specjalizują się m.in. w praniu tapicerki samochodowej oraz ceramicznej ochronie lakieru. Jestem bardzo zadowolony z ich usług, a mój pojazd wygląda jak nowy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach