Zosia_K 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2021 Mnie by ucieszył elegancki fotel do toaletki 😍 np. taki: https://https://www.mirjan24.pl/47-fotele Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazimierz76 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2021 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anulka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2021 Na pewno 😛 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antidotum 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2021 Według mnie dla kobiet najlepszym wyborem będzie biżuteria. Wiadomo, że niekiedy to spory wydatek, ale dla ukochanej osoby nie ma co żałować, szczególnie jeżeli chodzi o urodziny. Ostatnio przeczytałem w artykule https://kobieta.interia.pl/artykuly-sponsorowane/news-gdzie-kupic-najladniejsza-bizuterie-ze-stali-chirurgicznej,nId,5353877, że naszyjniki czy kolczyki z tej stali można kupić nawet za 50 złotych, więc na następną okazję kupię żonie jakiś naszyjnik. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunoZMarsa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2021 Stawiałbym na ładny, ale i praktyczny prezent. Żona lubi słuchać muzyki i była bardzo zadowolona, gdy dostała słuchawki bezprzewodowe żeby słuchać sobie w różnych miejscach. Jej sprawdzają się te [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emily 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2021 Co do wpisu od antidotum ja też lubię biżuterię ze stali chirurgicznej. Według mnie najlepsze rozwiązanie 🙂 Niedrogo i wygląda ładnie. Ja zamawiałam na Elori.pl bardzo lubię ten sklep. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulaa 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2021 zabierz ją na sesję w komorze normobarycznej-oxygeni! dostałam ostatnio taki prezent i jestem baardzo zadowolona! sama bym sobie tego nie kupiła, a fajne przeżycie no i mega odpoczynek gwarantowany! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greenladyy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2021 Hej. Biżuteria to sprawdzony prezent dla kobiety. Duży wybór znajdziesz na stronie [link usunięty] . Mają piękne bransoletki celebrytek w przystępnej cenie. Gorąco polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jandyrtyk 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2021 Fajnym prezentem dla kobiety jest biżuteria. Sprawdza się absolutnie zawsze. Ja prezenty kupuję zawsze tutaj [link usunięty] Obdarowana osoba zawsze jest zadowolona i zachwala prezent 🙂 Polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amanda89 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2021 Zastanówcie się sobie nad oczyszczaczem powietrza. Ja zakupiłam Viktor od stadler form, używam go już kilka miesięcy i przyznam, że naprawdę czuję różnicę w jakości powietrza w mieszkaniu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dania9 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2021 Polecam na prezent irobot roomba, u mnie sprzątanie całkowicie zmieniło się od ubiegłego roku jak dostałam taki odkurzacz w prezencie. Odkurza w pełnym wymiarze, sam się ładuje i dociera w trudno dostępne miejsca. Warto przemyśleć ten zakup. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sparkly 0 Zgłoś post Napisano Listopad 17, 2021 Sklep https://esclusiva.pl/ ma wysokiej jakości, śliczną biżuterię włoską. To idealny pomysł na prezent dla kobiety. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialatwarz 0 Zgłoś post Napisano 4 Styczeń myślę że zakup dobrego kosmetyku byłby dobrym prezentem polecam krem liftingująco regenerujący złote ceramidy z bielendy jest bardzo dobry i w łaldnym opakowaniu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkiway 0 Zgłoś post Napisano 1 Luty zalezy jakiej kobiety i w jakim wieku. jezeli to jest kobieta dojrzala to polecam super zestaw kosmetykow Złote Ceramidy na zmarszczki. Kosmetyki naprawiaja i odbudowuja dojrzala skorę., naddaja jej jedrnosci i blasku, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialatwarz 0 Zgłoś post Napisano 20 Luty Powiem z wlasnego doswiadczenia. jak nie wiesz co kupic kobiecie to nie kupuj! Daj karte podarunkowa, kase do koperty i kwiatka itd. ona lepiej bedzie wiedziala co jej potrzeba Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 0 Zgłoś post Napisano 23 Luty i to jest dobra rada! karta albo kasa 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialatwarz 0 Zgłoś post Napisano 26 Luty noo dobra 😄 bo wtedy wiesz ze prezent sie nie zmarnuje.. ja nienawidze dostawac kosmetykow bo wiekszosc jest nie trafiona a jak taka karte np do notino dostane na stowke to zakupie to co lubie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 0 Zgłoś post Napisano 26 Luty ja tez nie lubie kosmetykow na prezent.. wychodzi na to ze ludzie mnie nie znaja 😞 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolores87 0 Zgłoś post Napisano 28 Luty ja dostałam od męża super prezent bieżnię z Media Arena od dawna o niej myślałam i zaczynam biegać bo wiosna tuż tuż Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurkavv 0 Zgłoś post Napisano 4 Marzec Ja już dostałam krem głęboko regenerującego β-dermin i bardzo mnie to cieszy, to już drugi krem z kolei od tej firmy, poprzedni bardzo szybko wyzerowałam tak mi się spodobał, nawilżał pod makijażem idealnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach