tomahey 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2019 Witam. Poszukuję jakiegoś sprawdzonego sklepu z dobrymi artykułami ogrodowymi. Polecacie może coś ciekawego w tym temacie? Czy np. coś takiego jak tu [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bcFan 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2019 Ja z kolei poszukuję sprawdzonej firmy z Wrocławia od bram. Czy takie [link usunięty] będą według Was ok? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2019 W ogrodzie warto tak na dobrą sprawę dopieszczać każdy detal, żeby wyglądało to dobrze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekwtak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2019 Zależy co potrzebujesz, aczkolwiek mam sprawdzony sklep. Ostatnio kupowałem w nim nawet bezrękawnik do pracy - [link usunięty] . Polecam. Dobre ceny i produkty, które w ogrodzie spiszą się bez dwóch zdań. Osobiście ogród to dla mnie wielka pasja, więc stawiam zawsze na dobrej jakości produkty ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2019 gdyby ktos potrzebował i szukal jakiejs godnej polecenia firmy zajmujacej sie pielgnacja i projektami ogrodow to polecam Gardenon, u nas robili wszystko od podstaw, a ogrod byl w oplakanym stanie, jakbyscie widzieli efekt... dech zapiera Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2019 Jestem zwolennikiem dobrze wyposażonych ogrodów i jakoś coraz bardziej podobają mi sie całe zestawy mebli (coś takiego jak w Dajar mają). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scottzibii 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2019 W razie potrzeby skorzystam z tego. Dzięki za Twoją propozycję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blankaa 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2019 jakby ktos poszukiwał fajnej firmy projektującej ogrody to polecam Gardenon, ja korzystalam z ich uslug 2 razy, przy projekcie i nawadnianiu, zawsze tez moge sie doradzic w kazdej kwestii jesli czegos nie wiem, sa profesjonalistami i widac, ze wykonuja ta prace z pasją Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frea 0 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2019 Jeżeli rozglądacie się za ciekawymi roślinami i dodatkami do ogrodu to polecam wam wybrać się do centrum ogrodniczego http://ogrodslaski.pl/, które znajduje się na Śląsku. Centrum to ma bardzo szeroką ofertę, więc na pewno znajdziecie tam coś dla siebie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach