Mbk75 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2019 Poszukuje zaangażowanej osoby do zrealizowania działania 100% zysku na czysto w ciągu roku ? Branża motoryzacyjna Kapitał 800 000€ - 1 000 000€ wkład po 50% Więcej informacji na spotkaniu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DarekPiw 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2019 Taaaaa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mbk75 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2019 Dnia 29.03.2019 o 19:19, DarekPiw napisał: Taaaaa. ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartlomiejKa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2019 Witam , Mam na imie Bartlomiej i od 11 lat mieszkam z rodzina w Holandii. Parę lat temu zajmowałem się sprzedażą asortymentów , produktów pod danego klienta, posiadałem również spory magazyn do którego zawsze przyjeżdżali kupcy z Polski. Sprzedałem również samochody z aukcji komorniczych , traktory , koparki , czesci ,rowery , meble , maszyny budowlane oraz produkcyjne , narzędzia robocze , części do maszyn jak i wielu innych. Interesuje mnie tylko oferta tak zwana... , DOCHODOWA dla obojga stron. 🙂 Wcześniejsze doświadczenie nauczyło mnie wiele, poniewaz stalo się dla nnie bardziej czasochłonne niż zarobkowe. Zajmowałem się w tedyw wszystkim sam , lecz musialem zrezygnowac za sprawa moich malych , wtedy coreczek 🙂 Jak najbardziej interesuje mnie z nalezie partnera biznesowego na dluzszy okres. Pracuje w tygodniu na etat , wiec nie jestem jestem dostepny we wszystkich godzinach ,lecz dobry pomysl na udany i owocny biznes może mógł by to zmienić 🙂 Czekam mądry pomysl i na madra propozycje wspolnego interesu. Pozdrawiam Bartłomiej Kośnik +31633780064 [email protected] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach