mati7631 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2019 Witam :) Mam pytanie- co sądzicie o otwarciu lokalu gastronomicznego zajmującego się przygotowywaniem zapiekanek różnego rodzaju. Myślałem o około 10 smaków. Czy taki lokal ma szanse przetrwać a dodatkowo generować zyski ? Wiem ze jest to uzależnione od ruchu liczby mieszkańców itp. zdaje sobie z tego sprawę. Chciałbym założyć jakiś lokal i zauważyłem, że rośnie popularność lokali tego typu. Dodam, że mieszkam w mieście 30 tys. jest masa bo jest bodajże 8 kebabów i każdy się utrzymuje natomiast nie widzę sensu w otwieraniu kolejnego tego typu lokalu. Czy ktoś miał z czymś takim do czynienia? Lub może myślał lub założył taki lokal z zapiekankami? Proszę o jakieś sugestie dziękuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2019 Moim zdaniem budki z zapiekankami, to już trochę relikt przeszłości. Na pewno musisz postawić na wysoką jakość - wypiekanie bułek samodzielnie, opcja dla wegan, wegetarian, bycie pro eko i tego typu sprawy. Lokale bez tego już nie mają szans. A już na pewno nie da się dobrze zarabiać kupując mrożony podkład za 90 groszy 😛 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2019 Pomysł fajny, ale przed wszystkim należy nastawić się na jakość. Ważne jest też to aby dostosować wielość takiej zapiekanki do ceny. Warto też wyróżnić się na rynku. Co do lokalu, to na pewno to pomieszczenie będzie idealne . Metraż pozwoli nie tylko na sprzedaż na wynos, ale również wstawienie kilku stolików, aby można było zjeść również na miejscu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlekomleko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2019 No pomysł brzmi ciekawie.. Prawda jest taka, że dzisiaj coraz mniej już niestety takich lokali z dobrymi zapiekankami.. Aż sobie smaku narobiłem 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach