Xbobal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2019 Witam , chce zaczac sprzedaz balonow na imprezach I roznych imprezach , mam dostep do bardzo atrakcyjnych cen I stad moj pomysl , szperalem sporo po internecie ale nic nie moge znalesc . I moje pytanie brzmi , do kogo sie udac gdzie sie kierowac o miejsce handlowe na festynach czy imprezach ? bo na moj chlopski rozum zapewne trzeba takie miejsce oplacic I mniej wiecej jakie to sa ceny jak by ktos swiedzial . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helioszka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2019 Na festynach zawsze znajdzie się ktoś kto takie balony kupi, zapewne milionów nie zarobisz ale jak najbardziej dobry pomysł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
double. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2019 dobry pomysł, ale czy wypracujesz najniższą krajową na godzinę na pełnym zusie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bemollka 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2019 Podbijam temat, również chętnie się dowiem na jaich zasadach i gdzie uzyskuje się takie zezwolenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2019 Tu chyba trzeba uderzyć do Urzędu Miasta, w którym organizowana jest dana impreza. Tak mi się wydaje, na pewno każdy urząd ma od tego specjalny referat, w końcu to imprezy na terenie miasta i od burmistrza trzeba mieć pozwolenie na handel - to podobnie jak cyrk czy wesołe miasteczko, chyba że teren jest prywatny, to wtedy nie mam pomysłu. A jeśli masz taki pomysł na obwoźny handel, to na pewno przyda ci się dobra i solidna przyczepa do transportu. Zajrzyj na http://boro.info.pl/ ja mam od nich przyczepę zabudowaną i jestem mega zadowolony. Doskonała jakość wykonania, zabudowa trwała, solidna i spełnia świetnie funkcję ochronną. Poza tym panowie doradzili mi najlepszą opcję i posłużyli wiedzą i pomocą. Są elastyczni, doskonale wsłuchują się w potrzeby klienta. No i mają konkurencyjne ceny. Sprawdź 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach