foreest 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2019 Skład z tanimi materiałami budowlanymi [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edran 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2020 Też ostatnio rozglądałem się za odpowiednią firmą, która zajmuje się sprzedażą materiałów budowlanych. Ostatecznie zdecydowałem się na ofertę https://skandpol.eu/oferta-handlowa/materialy-budowlane/ i mogę ich polecić również wam. Mają niezłe ceny i duży wybór materiałów budowlanych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapadocja 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2020 Warto zapoznac się z ofertą Jack-Bud z Koczargów .Mają bardzo dobre ceny. Zawsze można zadzwonić, podjechać, zapytać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2020 Ja korzystałem z usług hurtowni budowlanej www.arsen24.pl. Zamówiłem stamtąd narzędzia, artykuły malarskie, materiały wykończeniowe oraz wiele innych produktów. Gwarantują atrakcyjne ceny, przejrzystą ofertę i szybką dostawę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2020 A słyszeliście o DG BUD? Ja zamawiałem od nich m.in. zasyp do gruzu [link usunięty] i firma jest godna polecenia. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, produkty wykonane solidnie. Polecam sprawdzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes33 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2021 Ktoś ma jakieś polecenie w Lublinie? Szukam ogrodzenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrik88 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2021 Ja ogrodzenie zaopatrywałem się w firmie Diilmet, która działa na terenie woj. lubelskiego. Zajmują się produkcją prefabrykatów betonowych i systemów ogrodzeniowych, ale oprócz tego można też na nich liczyć w kwestii kompleksowego doradztwa podczas wyboru ogrodzenia i jego fachowego montażu. Mnie płot od nich sprawdza się bez zarzutu, ich pomoc bardzo się przydała, a sama konstrukcja jest stabilna i wytrzymała, do tego prezentuje się estetycznie. Odezwij się do nich, ja mogę ich polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach