kasai 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2019 Poszukuję pomysłów na aranżacje biura. Może możecie jakieś podsunąć? Na pewno chciałabym skorzystać z Kreatywnej zieleni i wykonać zieloną ścianę z mchu. Strasznie takie coś mi się podoba, a mam wolną ścianę więc na pewno będzie ona tak zagospodarowana. Taki zielony mech nie wymaga żadnej pielęgnacji, wiec nie będę musiała się martwić jak o kwiaty w doniczkach. Ale jakie meble? Może coś podpowiecie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2020 Ze swojej strony podrzucę pomysł na wykorzystanie płytek klinkierowych, praktyczny i bardzo elegancki materiał. Można go układać na ścianach, ale też dekorować słupy, wnęki itd. Tylko musi być dobry materiał, np. z King Klinker Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Florka1985 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2020 Mam u siebie w domu w salonie i w przedpokoju płytki King Klinker z kolekcji Dream House, a na elewacji z Free Art. Polecam. Czas leci a płytki wyglądają bardzo elegancko Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach