izaela 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2019 jakie miejsca polecacie na lunche w Zielonej Górze:) żeby tak rachunek nie wyniósł milionów monet, a by jedzenie było smaczne i by porcje były spore. Macie jakieś takie mejscówki? 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polowy1 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2019 poszukaj czegoś w Focus Park. Może Charlie Food And Friends? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2019 a preferujesz jakąs konkretną kuchnię? Czy wszystko ci jedno? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaela 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2019 Dnia 26.06.2019 o 20:51, polowy1 napisał: poszukaj czegoś w Focus Park. Może Charlie Food And Friends? ooo... gdzieś mi się oni przewinęli. Chyba ktoś ze znajomych coś od nich udostępniał albo recenzował 🙂 co oni tam dobrego mają? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izaela 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2019 Dnia 30.06.2019 o 22:10, lukas2323 napisał: a preferujesz jakąs konkretną kuchnię? Czy wszystko ci jedno? wiesz co, niekoniecznie jakąś kuchnię szczególnie. Ważne, aby był spory wybór i były takiej lżejsze opcje w menu 🙂 na tym mi chyba najbardziej zależy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polowy1 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2019 3 minuty temu, izaela napisał: ooo... gdzieś mi się oni przewinęli. Chyba ktoś ze znajomych coś od nich udostępniał albo recenzował 🙂 co oni tam dobrego mają? ciężko cokolwiek konkretego polecić bo całkiem często zmieniają tam menu ze względu na to, że dania robią z sezonowych produktów. No i sama też możesz sobie skomponować te posiłki 🙂 ale generalnie to ci powiem, że wszystko mi tam u nich smakowało Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2323 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2019 Dnia 8.07.2019 o 20:08, izaela napisał: wiesz co, niekoniecznie jakąś kuchnię szczególnie. Ważne, aby był spory wybór i były takiej lżejsze opcje w menu 🙂 na tym mi chyba najbardziej zależy no to chyba najlepszą opcją będzie po prostu jakiś bufet. Tam to masz generalnie duży wybór różnych dań więc znajdziesz coś dla siebie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach