Mikka33x 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2018 Jedyna metoda na znalezienie dobrej firmy pozycjonującej to z polecenia. Błędna jest też plotka, żeby brać firmę z pierwszej strony Google po wpisaniu hasła: pozycjonowanie. Taka firma zajmuje się głównie pozycjonowaniem sama siebie, a na klientów nie ma już czasu. Posłuchałam takiej rady i źle na tym wyszłam. Wybrałam firmę z Poznania. Druga sprawa to sprawdzenie umowy u prawnika, to niewielkie pieniądze w porównaniu z tym , co później będziemy płacić. 99 % sukcesu finansowego większości firm pozycjonujących to perfekcyjnie skonstruowana umowa, później już zostaje im tylko wystawianie faktur i liczenie pieniędzy. Comiesięczne raporty nic nie znaczą, mogą tam być same zera , a oni bezczelnie je wysyłają i się śmieją z frajera.... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiebieskiStolik 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Zgadzam się z powyższym komentarzem, choć nie wszystkie firmy stosują takie praktyki. Umowę warto jednak dobrze sprawdzić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ag_a 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2018 Powiedzenie, że "szewc bez butów chodzi" jest tu po części prawdą, ale też zwróćcie uwagę, że takie firmy siebie pozycjonują lata - po dwóch latach nawet mniejszych działań i tak są w stanie podnieść swoje wyniki. A co dopiero firmy, które są na rynku długi czas i co miesiąc jakieś tam działania dla siebie prowadzą - nawet w międzyczasie:) Kolejna kwestia - rozliczanie za efekt to bzdura totalna i żadna SZANUJĄCA się firma (oraz z szacunkiem do klienta) nie robi czegoś takiego. Ostrzegam każdego przed tą formą rozliczania, bo można naprawdę się zawieść. Takie firmy to już w ogóle nie szanują klienta. No i trzeba czytać uważnie umowy - żeby się nie okazało, że za zerwanie umowy są jakieś niebotyczne kary! Ale z drugiej strony też nie spodziewajmy się efektów po 3 miesiącach - pozycjonowanie to trudny i ciągły proces, a przy zmieniających się algorytmach Google można albo spaść z pozycji albo dostać ban... I nie zawsze najniższa cena wyjdzie nam korzystnie. Ja wybrałam ofertę firmy nie dlatego, że byli tani, bo nie byli. Wybrałam tę firmę za to co mieli w cenie i co mieli mi do zaoferowania. W cenie miałam audyt, optymalizację, strony, parę stron zaplecza, dostęp do panelu monitorowania pozycji, który mogłam sobie codziennie sprawdzać. Ponad to agencja powinna pomóc w doborze fraz opierając się na rzetelnych danych i poprzeć te wybory jakimiś argumentami (dlaczego te frazy mi proponują? jakie są wyniki tych fraz?). Ostatnia rzecz, która jest też dla mnie ważna to to, czy firma ma ze mną stały kontakt, czy są uprzejmi i pomocni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 Teraz nierozłącznym elementem pozycjonowania jest SEO czyli optymalizacja strony internetowej i jej treści. Jeżeli firma tego nie oferuje to raczej nie masz co liczyć na dobry efekt. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2018 Firm zajmujących sie pozycjonowaniem jest wiele. ja jednak osobiście wybrałbym taka https://fabrykamarketingu.pl/seo-pozycjonowanie/, która przede wszystkim przeprowadza rzetelne audyty seo i na ich podstawie dobiera kampanię, a dodatkowo dywersyfikuje swoje działania i nie skupia sie tylko na jednej opcji. Takie działania moim zdaniem gwarantują większy sukces Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marketing Sensei 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2018 Mogę polecić siebie :) Pozycjonuję już od kilku lat z dobrymi efektami, chociaż moją specjalnością są kampanie Google Ads. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2018 Dla mnie udało się wprowadzić wiele korzystnych zmian w moim biznesie dzięki poradom, które znalazłam na portalu http://www.mmail.pl/jak-zalozyc-facebooka/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2019 Jedne firmy biorą wynagrodzenie za podejmowanie działań, które mają stronę wprowadzić na pierwsze pozycje wyszukiwanie. Inne kalkulują wynagrodzenie za konkretną pozycję. Warto zastanowić się jakie rozwiązanie nam odpowiada. Między innymi tutaj http://www.gniotek.com/c/pozycjonowanie-stron/ można sobie poczytać o pozycjonowaniu . Jest tam sporo artykułów, a w nich rady i wskazówki, które mogą okazać się pomocne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EndlessLove 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2019 Szukamy NAPRAWDE B DOBREJ Firmy do SEO miedzynarodowego mamy dosyc przykrych doswiadczen z amatorami. Tylko Profesjonalisci Rynek Niemiecki ,Polski i Angielski Bedziemy wdzieczni za dobre polecenia Pozdrawiamy Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamilaWojcicka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2019 Porządna, profesjonalna i rzetelna firma którą mogę z czystym sumieniem polecić to www.mediaprojectgroup.com. Oferują również branding, prowadzenie social media- zajrzyj w zakładkę oferta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2019 Ja ze swojej strony mogę polecić firmę IT Holding z Warszawy. Dobry kontakt i wysokie efekty. Tutaj macie trochę informacji: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2019 Poszukuje firmy marketingowej przy okazji tworzącej strony www. Macie coś godnego polecenia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzy1214 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2019 Zdecydowałeś się na coś? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelika_monika 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 Marketing Sukcesu. Mi pozycjonowali, mimo że nie mają jakby w stałej ofercie, ale jak się do nich napisze to Ci napiszą ofertę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angelika_monika 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 Dnia 17.07.2019 o 11:18, krzy1214 napisał: Poszukuje firmy marketingowej przy okazji tworzącej strony www. Macie coś godnego polecenia? Tutaj również polecę Marketing Sukcesu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waniliowa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2019 Zdecydowanie polecam współpracę z firmą Media Priject Group :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2019 Firma Projint!! Niezastąpieni! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkubiak90 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2019 wydaje mi się, że najlepiej poczytać sobie samemu i osobiście się tym zajmować 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2019 Samodzielne działania mogą przynieść odwrotne skutki. Dlatego wolę skorzystać z profesjonalnej agencji, która zadba o wizerunek i pozycję mojej firmy w wyszukiwarkach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarent 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2019 Wygląda na to, że strony o pozycjonowaniu muszą się też intensywnie pozycjonować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarCinkow 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2019 Polecam agencję reklamową Martis, obecnie korzystamy z ich usług i mamy ponad 800 fraz kluczowych w top 10, jesteśmy zadowoleni ze współpracy. href="https://martis.pl" rel="external nofollow noopener" target="_blank">agencja reklamowa martis Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnRise 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2020 Zachęcam do kontaktu z nami. Oprócz pozycjonowania stron świadczymy również inne usługi marketingowe, które pozwolą waszym firmom być lepiej widocznym w internecie oraz pozyskać nowych klientów. Zawsze staramy się doradzać klientom na temat najlepszych opcji z których mogą skorzystać na obecnym etapie rozwoju ich firmy, przez co nie naciągamy ich na niepotrzebne koszta. Zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej onrise.pl i skontaktowania się z nami. Postaramy się pomóc najlepiej jak tylko potrafimy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promek99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2020 Ja z żoną do prowadzenia naszej firmy w internecie zatrudniliśmy Agencje Marketingową [link usunięty] jesteśmy bardzo zadowoleni prowadzą nas od roku i z każdym miesiącem jest już dużo lepiej. Strona i marketing był przez poprzednia firmę zaniedbany ale aktualna Firma E-prom dają radę a zyski są coraz bardziej widoczne 😄 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2020 Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl znajdują się w modnej i popularnej oraz rekomendowanej dzielnicy Warszawy w biurowcu o wysokim standardzie. Udostępniają prestiżowy adres do rejestracji firm w urzędach. Adres ten jest wizytówką wysokiej jakości proponowanych usług oraz buduje pozytywny wizerunek spółki w oczach jej klientów. Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl oferują komleksową obsługę biurową, administracyjną i telekomunikacyjną. Zarządzają pocztą przychodzącą i wychodzącą, umawiają spotkania i przesuwają ich terminy, na czas dostarczają odbierane przesyłki i listy służbowe, jeśli trzeba przekierowują pod wskazany adres. Skanują maile, przechowują i systematyzują dokumentację biurową. Anonsują gości, podają kawę, wypełniają formularze, składają wnioski i wprowadzają zmiany do KRS, ZUS i US. Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl to przede wszystkim przestronna przestrzeń biurowa z wyposażonymi już gabinetami i dostępem do kuchni oraz pokoju relaksacyjnego, a także profesjonalnie przygotowanych sal konferencyjnych, które służą do spotkań służbowych i eventów. Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl tworzą idealne warunki do coworkingu i networkingu, co może skutkować nowymi, trwałymi i lukratywnymi współpracami. Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl wspierają swoich klientów na każdym etapie ich działalności i czuwają nad przyjazną atmoferom do pracy. Biura serwisowane Warszawa www.optioffice.pl całościowo zadbają o sprawy biurowe Twojej firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2020 Na stronie https://pozycjonowanie.blog/pozycjonowanie-stron-katowice-agencje-seo-z-katowic-w-wynikach-wyszukiwania-google/ znajdziesz listę agencji SEO z Katowic. Jeśli dalej szukasz specjalistów od pozycjonowania, zapoznaj się z nią. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach