forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2019 Pod 10 urządzeń. Zakładam, że minimum 200 MB/s. Podstawowe zastosowania. Głównie zależy nam na niezawodność. Jeśli macie jakieś sprawdzone rozwiązania, to podpowiedzcie proszę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2019 Bez lokalizacji nie da się zaproponować żadnej usługi internetowej, bo niby w jaki sposób? Przecież każdy adres, to całkiem inna usługa i zwyczajnie to wszystko trzeba jakoś dopasować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2019 Czyli co mam ostatecznie zrobić? Chodzić po firmach i pytać o dostępność usługi pod tym adresem? Średnio mi się to widzi - całym dzień w zasadzie z głowy... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2019 Tutaj masz pokazane w zasadzie wszystko na ten temat - panwybierak.pl/oferty/internet-domowy-stacjonarny/56 Jest opisane, o co w tym chodzi o jak działa. Tylko podaj swój adres. Później zobaczysz listę ofert no i datę ostatniej aktualizacji. To konkret. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2019 A ta data ostatniej aktualizacji została w jakiś sposób potwierdzona? Porównuwaliście to? Sam pomysł narzędzia znakomity, ale pytanie - czy te wszystkie dane są zgodne z prawdą? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2019 Możesz przecież porównać sam ze 2-3 oferty i wszystko będzie jasne, prawda? Ale raczej nie spodziewaj się, że coś będzie nie tak. Na 90 proc. będzie się wszystko zgadzać. Przecież na liście wyników masz podaną datę ostatniej aktualizacji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2019 No i zgadza się. Mam teraz kilka dni na przemyślenie tematu, ale wezmę albo Netię, albo jedną z lokalnych firm. Po prostu ich oferta wygląda tutaj najciekawiej. No chyba, że po drodze ktoś wyskoczy z jakąś promocją, to wtedy jeszcze ewentualnie. Ale ogólnie to dzięki - miałeś rację. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2019 Moim zdaniem Netia jest lepszym pomysłem, ale jak to dopasujesz, to już Twoja decyzja. Tutaj masz większe pole do weryfikacji. Przy firmach lokalnych będzie trudniej. A zresztą - zobacz, co ci konkretnie powiedzą goście z porównywarki. Oni mają na co dzień do czynienia z tym tematem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach