Mirro33 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Na wyposażenie restauracji składa się wiele elementów, nie tylko sprzęt gastronomiczny. Warto pamiętać o wygodnym i funkcjonalnym urządzeniu sali dla gości. Jeśli nie wiecie jak to zrobić i jakie wybrać odpowiednie krzesła to zachęcam do lektury artykułu [link usunięty] . Znajdziecie tutaj przydatne imformacje, które pomoga Wam w podjęciu decyzji o wyborze najlepszych krzeseł. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cluksenZ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2018 Drewniane karty menu oraz innego typu drewniane dodatki – o tym warto pamiętać. Takie dodatki na pewno podnoszą jakość lokalu, sa ładne, praktyczne, estetyczne, zapadają klientom w pamięci bardziej niż papierowa wersja. Polecam zajrzeć do firmy DECOREST. Oni takie wyposażenie oferują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wytlaczanki-arko_pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2018 W kwestii wyposażenia restauracji to nie może zabraknąć w nich również dobrych opakowań, zresztą sami zobaczcie na wytlaczanki-arko w razie pytań służymy swoją pomocą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xiao 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amamak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2018 hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2018 Dobre meble technologiczne dostaniecie w: sklep. jugema. com. pl jak mam do tej pory od nich świetne urządzenia grzewcze oraz okapy. Jeśli wiec rozglądacie się za dobrym wyposażeniem, to serdecznie polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franek74 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2018 Swoją knajpkę urządzałam z www.frigosystem.com.pl. Jeśli szukasz dużego wyboru w szeroko rozumianej ofercie gastronomicznej, to u nich znajdziesz, co potrzeba. Mają korzystne ceny. Obsługa bardzo uprzejma, a realizacja terminowa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2018 Sporo, ale warto kupować dobre klasy sprzęt, funkcjonalny, niepsujący się, energooszczędny. Polecam kontakt z firmą Probox. Oferują masę rzeczy, można wybierać i przebierać. Kupiłem ostatnio od nich dwie szafy chłodnicze oraz wymieniłem meble gastronomiczne. Wszystko kupione w jednym miejscu, więc oszczędność czasu i pieniędzy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lener10 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2019 W zależności od możliwości finansowych i swoich prywatnych dobrym rozwiązaniem są https://www.gastroprodukt.pl/pl/c/Piec-do-pizzy/2406. Sami zobaczcie na ofertę i ceny produktu. Można wyposażyć swoją restaurację w genialnej jakości piec. Jeśli szukacie dodatków do swojego ogrodu to według mnie jest to również świetna opcja ! 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adamhcirs 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2019 czesc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
element6th 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2019 Tak jak już ktoś pisał wcześniej, każda firma zrobi Ci inną wycenę - ale wart spróbować w takich firmach, co zajmują się tym kompleksowo: zrobią kosztorys i projekt technologiczny lokalu np [link usunięty] . Dodatkowo takie biura projektowe są za zwyczaj przy jakimś sklepie z wyposażeniem gastronomicznym i z automatu tam też lepsze ceny się dostaje i od razu masz też serwis urządzeń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2020 Myślę, że wiele zależy od standardu lokalu. Sądzę, że jest to koszt kilkudziesięciu tysięcy złotych. Sam zamówiłem niedawno lady chłodnicze, zamrażalki, urządzenia grzewcze oraz urządzenia gastronomiczne od firmy www.iglootechnika.pl. Na pewno będą w stanie zaproponować Ci atrakcyjne warunki współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marischka 0 Zgłoś post Napisano 21 Styczeń 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano 24 Styczeń Start w gastronomii nie jest tani i tego nie da się przeskoczyć. Bo postawisz na kiepskie rozwiązania, to szybko Ci się to odbije na biznesie. Pokażę ci na podstawie samej zmywarki. Pierwszą inwestycją był byle jaki sprzęt - po prostu nie mieliśmy budżetu na nic lepszego. 6 awarii w pół roku. Wielokrotne akcje, w których sprzęt przestawał działać, kiedy mieliśmy pełną salę albo wyjmowaliśmy brudne naczynia z niego. Straceni klienci, negatywne komentarze - nie warto. Później okazało się, że sprzęt Winterhalter, czyli urządzenie z mega górnej półki jakościowej da się załatwić w wynajmie długoterminowym. Od tamtej pory spokój - zawsze wszystko doprowadzone do idealnego stanu, zero problemów. Lokal musi być profesjonalny sprzęt - inaczej nic z tego nie wyjdzie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach