Gundogan 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2019 Dzień dobry wszystkim obecnym Forumowiczom :) Jako, że nie mogę się doszukać tutaj żadnego podobnego tematu, postanowiłem założyć nowy wątek i podzielić się z Wami swoim doświadczeniem. Mianowicie od kilku lat prowadzę własny sklep internetowy i jakiś czas temu kolega z branży polecił mi firmę Feedink, która oferuje się na stronie [link usunięty] . Zajmują się tematem jakim sa pliki produktowe. Szczerze, to przed rozmową z moim znajomym nie przywiązywałem zbytnio wagi do tego typu działań reklamowych, jednak z perspektywy czasu śmiało mogę powiedzieć, że działalność rozwija się z ich systemem dużo lepiej. Przede wszystkim wszystkie pliki mam pod kontrolą i zaoszczędzam dużo czasu. Trafiam też do szerszego grona klientów i wydaje mi się, że jeśli ktoś z Was zastanawia się nad otwarciem sklepu internetowego to lepiej zadbać o to od samego początku. Ja obecnie jestem bardzo zadowolony, jednak jest to o kilka lat za późno, bo gdybym zainwestował w to na początku to już moja działalność przynosiła by dużo większe zyski :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil122 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2019 Jak działają te pliki produktowe? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach