Smyczek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 na rynku pozycjonowania pojawiła się ciekawa oferta hostingowa w 3 wariantach, z różną pulą adresów ip i gb pojemności [link usunięty] w sam raz do zastosowań amatorskich i bardziej profesjonalnych przy pozycjonowaniu strony Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 Miałem u nich konto w 2013 roku - nigdy wcześniej nie miałem tylu awarii. Bywało, że dostanie się na serwer wręcz graniczyło z cudem. Nie mam tam konto bodaj od listopada i to była moja ostatnia przygoda z hostingami seo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2014 Wg mnie Superhost jest najlepszy. Jakoś przekonałam się co do nich ostatnio, szczególnie, gdy porównałam sobie ich ofertę z ofertą innych firm. Ciągle ulepszają firmę i zwiększają możliwości. Dodatkowo ostatnio jakąś promocję mają i o ile się nie mylę jeszcze trwa. Na ich stronie - http://superhost.pl/firma/dlaczego-superhost/ powinno być coś więcej na ten termat Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris556 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2014 Widziałem juz kilka ofert różnych firm i jak dla mnie trzeba sie nieźle naszukać żeby znaleźć cos odpowiedniego. Z moich poszukiwań wyszło , że tylko ta firma https://eco.atman.pl/ spełnia moje oczekiwania. Ale żeby nie kupować kota w worku to wole przetestować go przez 14 dni za darmo a później dopiero zdecyduje czy chce z nimi współpracować czy nie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2014 Hekko, tak już od kilku ładnych lat - serwer nie sprawia żadnych problemów. Na małym koncie normalnie trzymam kilka stronek, wszystko szybko działa, nic nie zwalnia. Ogólnie - całkiem fajna usługa, sprawnie działająca. Polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2014 A Biznes Host? Co o nim myślicie? Teraz mają niezłą ofertę. Tutaj można się z nią zapoznać https://biznes-host.pl/www/. Oczywiście w mojej ocenie warto kierować się jakością usług, a nie ceną, ale miło jest gdy można sporo zaoszczędzi. Poza tym bądź co bądź Biznes Host ma dobrą opinięi póki co nikt na nich nie narzeka :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Nigdy nie miałem nic u nich, ale cenowo nie powalają. W hekko mam 100 Gb transferu za 70 zł. Tam to samo kosztuje 139 zł. Mało tego - w pierwszym roku w tej cenie dali mi też domenę PL. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2015 No to trzeba będzie to wypróbować :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2015 Słyszeliście o serwerach w chmurze? Są niezawodne, a do tego niedrogie. Spójrzcie: https://www.oktawave.com/pl/ Serwer w chmurze pozwala na zmniejszenie kosztów IT- płaci się bowiem za wykorzystane zasoby, a nie za to, że zyskujemy możliwość korzystania z takiego serwera. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Ja mam hosting na zenboxie i jestem absolutnie wniebowzięta :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 A można wiedzieć z jakiej przyczyny? Przecież to jest hosting rozliczany za wejścia. Rozjaśnij mi jakie są tego plusy... Raczej tylko pod strony, które nie generują specjalnego obciążenia, zgadza się? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Ja nie miałem jeszcze takich problemów i moi znajomi też nie. Od kilku lat korzystamy z tej samej oferty firmy http://futurehost.pl i żadne niedogodności się nie pojawiają. Wszystko śmiga, awarie usuwane na bieżąco, kontakt też bez zastrzeżeń. Wszystko zależy do tego jaką firmę się wybierze i ile się płaci. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrewna 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 A potrzebujesz też http://www.aukcjoner.pl/galerie-allegro czy tylko pod stronę internetową? Bo jeśli potrzebujesz dużo miejsca na zdjęcia to sobie przejrzyj stronę aukcjoner.pl zamiast kupować specjalnie serwer. Może akurat znajdziesz to czego potrzebujesz i zaoszczędzisz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2015 Małe konto na Hekko rozwiązuje problemy - nawet to najmniejsze, o ile oczywiście chodzi o zdjęcia pod potrzeby własne, ewentualnie pod potrzeby najbliższych znajomych ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2017 Ja tam stawiam na firmę Hekko, oni są w tej branży najlepsi. Polecam na ich stronce https://www.hekko.pl/hosting-faq.html poczytać o hostingu strony www - całą swoją ofertę mają dokładnie przedstawioną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clerc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2017 W sumie ceny mają całkiem rozsądne dla kogoś, kto chce postawić mały serwis. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2017 Hmm... ale czemu akurat mały? Na hostingu można jak najbardziej postawić coś dużego, kwestia jedynie dopasowania parametrów. Z drugiej strony - kwestia taka, co dla kogo oznacza duży serwis ;-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vega195 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2017 Dla strony firmowej wystarczy najprostszy hosting, byle nie darmowy (są zawodne) - płatne hostingi to koszty rzędu kilkudziesięciu zł za rok, czyli tyle, co nic. Dla sklepu potrzebny będzie już bardziej wydajny hosting, koniecznie niezawodny - ewentualnie awarie mogą narazić firmę na spore straty. Najlepiej przetestować hosting przed zakupem (w większości firm nie ma z tym problemu) i sprawdzić, czy wszystko działa jak należy. Hostingi od https://www.cal.pl powinny się nadać w jednym i drugim przypadku - są stabilne i dość wydajne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DanielaMT77 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2017 Jak dla mnie to wszystko zależy od tego do jakich celów chcecie ten hosting. Jeżeli macie firmy to polecam zadbać przede wszystkim o bezpieczenstwo w sieci, a nie kazdy hosting wam to gwarantuje na najwyzszym poziomie. Mozecie rowniez skorzystac z usługi kolokacji serwera [link usunięty] bardzo fajna sprawa, przeniesienie serwera na zewnetrzną firme, co da wam wlasnie upragnione bezpieczenstwo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2017 A teraz porównaj sobie ile taka sama usługa będzie kosztowała w Hekko. Czy naprawdę ma sens przepłacanie u dużych graczy, biorąc pod uwagę fakt, że i tak nie wynikają z tego żadne profity? Jak dla mnie parametry trzeba dobierać po prostu z głową - później test i wszystko jest widoczne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koleczka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2017 Firehost jest tani, solidny, niezawodny. Działamy na nim od wielu lat i wszystko jest ok. Ale oczywiście kluczowe znaczenie ma takie dopasowanie parametrów, żeby ten serwer działał niezawodnie. Odpalcie okres testowy to sami zobaczycie, jak to działa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 Zapewniam cie, że lepszej jakości od Hekko nie dostaniesz w takiej cenie. Każdy trzyma stronki gdzie uważa, ale przecież zrobienie sobie darmowego testu nie powinno stanowić większego problemu. A wtedy już widać, czego można się spodziewać po usłudze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2019 A sprawdzaliście ofertę nazwa.pl? Mają jedną z bardziej profesjonalnych na rynku, obsługa jak i pomoc techniczna na wysokim poziomie. Wiem bo mój mąż u nich stronę firmową na serwerach i chwalił. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach