marian56 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Witam, Pilnie poszukuję jakiejś firmy specjalizującej się w szkoleniach okresowych z zakresu BHP, najlepiej z Warszawy. Moglibyście coś polecić? Zależy mi na czasie, niedługo mija termin szkolenia okresowego dla pracowników administracyjnych w mojej firmie a ostatni usługodawca nie wywiązał się ze swoich zadań. Słyszałem o firmie - Delphi [link usunięty] , podobno przeprowadzają usługi w tym zakresie - korzystał ktoś? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid0kozlowski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Profesjonalne [link usunięty] organizuje firma BioconceptBHP. Na prawdę polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kojot 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2014 Ja bym raczej nie poszukiwał firmy, bo to nie ma sensu. Ściągnij sobie i w granicach prawa szkolenia przeprowadź we własnym zakresie nie do wszystkich szkoleń potrzeba BHPowca, a ten Pakiet programów BHP Wydawnictwa Forum jest profesjonalnym narzędziem dzięki któremu wszystko co potrzebne, dla pracownika zostanie mu przekazane. Oczywiście można zapłacić i wynająć firmę, tylko co jest na tych ich szkoleniach? Przyjadą puszczą film (może nawet ten sam) dwa zdania powiedzą dziękuje następni. Nie wiem jaki jest sens płacić za takie coś. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamW 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2016 A co ile powinno się wykonać szkolenie BHP? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta84 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2016 A co ile powinno się wykonać szkolenie BHP?Szkolenie okresowe z bezpieczeństwa i higieny pracy powinno być wykonywane: - raz na 3 lata - dla pracowników zatrudnionych na stanowiskach robotniczych, - raz do roku - dla pracowników na stanowiskach robotniczych, na których dodatkowo występują duże zagrożenia dla zdrowia, - raz na 5 lat - dla pracodawców, osób kierujących pracownikami oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych, - raz na 6 lat - dla pracowników administracyjno-biurowych. Mam nadzieję, że jasno wszystko przedstawiłam :) A właśnie, skoro już wypowiadam się w tym wątku, to mam do Was pytanie. Może orientujecie się w firmach, przeprowadzających okresowe szkolenia BHP? Bo szukam kogoś kto poprowadzi szkolenie BHP w Warszawie, zastanawiałam się przede wszystkim nad tą ofertą - [link usunięty] . Może znacie tę firmę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lama1980 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Na rynku są też firmy i miejsca gdzie można [link usunięty] przejść. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk Kuliński 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2017 Dnia 14.09.2014 o 12:52, Kojot napisał: Ja bym raczej nie poszukiwał firmy, bo to nie ma sensu. Ściągnij sobie i w granicach prawa szkolenia przeprowadź we własnym zakresie nie do wszystkich szkoleń potrzeba BHPowca, a ten Pakiet programów BHP Wydawnictwa Forum jest profesjonalnym narzędziem dzięki któremu wszystko co potrzebne, dla pracownika zostanie mu przekazane. Oczywiście można zapłacić i wynająć firmę, tylko co jest na tych ich szkoleniach? Przyjadą puszczą film (może nawet ten sam) dwa zdania powiedzą dziękuje następni. Nie wiem jaki jest sens płacić za takie coś. Może od razu wypisać zaświadczenia, po co komu jakieś szkolenie? A tak na poważnie to nawet jeżeli kupimy materiały i będziemy prowadzić szkolenie w formie samokształcenia to pracownicy muszą mieć zapewnione konsultacje z osoba posiadającą odpowiednią wiedzę i doświadczenie więc bez BHP-owca, inspektora ochrony PPOŻ i instruktora pierwszej pomocy się nie obędzie. Dodam, że nie wszystkich pracowników można szkolić w formie samokształcenia kierowanego, pracownicy zatrudnieni na stanowiskach robotniczych mogą być szkoleni tylko w formie instruktażu a więc stacjonarnie. Można o tym poczytać np. tu : [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DLis 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2017 A nie da się zamiast szkolenia zrobić po prostu kurs? ______________________________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2017 Z tego co wiem to obowiązkowe są szkolenia a nie kursy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BizCorp 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2019 Cześć Dla szukających we Wrocławiu i DolnymŚląsku 😉 [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach