Tulejka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2019 Jak pomnażać kapitał na tradingu? Handel walutami? Szukam jakichś wskazówek, mam pewną kwotę do zainwestowania, znam ryzyko, ale chciałabym znaleźć firmę, czy osobę, która nauczy mnie tradingu i pomnażania ta drogą kapitału... ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domna 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2019 za takich nauczycieli tradingu to z tego co wiem się słono płaci 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkaja 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2019 ja jestem ciemna masa jeśli chodzi o trading, wiec gdybym miała na takiej branży zarabiać to wybrałabym już raczej jakiegoś bota na forex czy proptraduing na automacie, np taki http://www.prop-trading.pl/strategie-zautomatyzowane-od-czego-zaczac/ - myślę że szybciej bym zarobiła niż ucząc się sama Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barbarka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2019 jak nauczysz się sama, to wiedza Ci zostanie... a tak jakaś maszyna robi za ciebie, wiec się tego nie nauczysz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2019 Dnia 4.11.2019 o 15:31, Barbarka napisał: jak nauczysz się sama, to wiedza Ci zostanie... a tak jakaś maszyna robi za ciebie, wiec się tego nie nauczysz to prawda:) ale nie każdy chce się uczyć, dlatego właśnie są automaty:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulejka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2019 Dnia 21.11.2019 o 11:10, AnoMaciek napisał: to prawda:) ale nie każdy chce się uczyć, dlatego właśnie są automaty:) Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi:) Ja właśnie z jednej strony chciałabym się uczyć, a z drugiej znam trochę swój słomiany zapał do wielu róznych rzeczy i nie wiem czy wytrzymałabym taką ilość nauki, a na forexie ta ilość poraża. O automatach cyztam coraz więcej, na stronę którą podaliście też weszłam i ciekawe, cała ta firma Properly ( prop-erly.eu ) też wygląda mi całkiem rzetelnie, więc kto wie czy na początek nie wypróbuję ich usług, a w tle gdzies spróbuje się pouczyć sama:) O ile mi się nie odwidzi ha ha Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2019 Dnia 28.11.2019 o 12:02, Tulejka napisał: O ile mi się nie odwidzi ha ha I pewnie właśnie przez takie słomiane zapały, lepiej sobie kupić automat, lub włożyć środki w coś, co samo będzie przynosić zysk, nawet śmieszna lokata, bo przynajmniej robi się czy się rozmyślisz, czy nie 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyziu35 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2019 Dnia 10.12.2019 o 10:09, AnoMaciek napisał: I pewnie właśnie przez takie słomiane zapały, lepiej sobie kupić automat, lub włożyć środki w coś, co samo będzie przynosić zysk, nawet śmieszna lokata, bo przynajmniej robi się czy się rozmyślisz, czy nie 😉 z tą lokatą to trochę fantazja poniosła bo juz od kilku lat są nieopłacalne :) lepiej zainwestować te środki w ostateczności w złoto lub inne metale albo we wspomniane wcześniej automaty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2019 Można zarabiać i bez tradingu, wolniej i może mniej, ale za to bez ryzyka czyli bezpiecznie. Polecam 2 Polskie firmy, jedna działa w nieruchomościach [ już ponad 10 lat ] Druga to 'bekantan' Na życzenie podam wszelkie szczegóły, kontakt z zarządem firm. Można pisać na email pracapewna@gmail.com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tulejka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2020 Dnia 10.12.2019 o 10:09, AnoMaciek napisał: I pewnie właśnie przez takie słomiane zapały, lepiej sobie kupić automat, lub włożyć środki w coś, co samo będzie przynosić zysk, nawet śmieszna lokata, bo przynajmniej robi się czy się rozmyślisz, czy nie 😉 No wlaśnie o to chodzi. Ale już się wgryzłam mocno w temat forexowych automatów, tzn teoretycznie, teraz zbieram środki na wejjście w properly, ten co wyżej była mowa, ale to trochę potrwa, bo wiadomo jak to po świetach:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dyziu35 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2020 Dnia 4.01.2020 o 10:46, Tulejka napisał: No wlaśnie o to chodzi. Ale już się wgryzłam mocno w temat forexowych automatów, tzn teoretycznie, teraz zbieram środki na wejjście w properly, ten co wyżej była mowa, ale to trochę potrwa, bo wiadomo jak to po świetach:) oj tak tak święta swoje wydoiły :P hehe gorzej jak forex 😄 Czyli jednak zdecydowałaś się na podjęcie współpracy z Properly? Ja cały czas się waham bo dziwne że od tak za 1k opłaty dają ponad 6k do gry Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielonymix 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2020 też jestem ciekawy tego tematu, jak się zdecydujecie to może wstawilibyście jakieś wyniki ile to zarabia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach