Barbarka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2019 Jak rozliczać zyski z proptradingu? Czyli gdy się pracuje w biurze tradingowym jako trader, ale handluje kapitałem firmy i dostaje od niej kasę na konto bankowe? Czy lepiej miec firmę do tego, czy na osobę prywatną można się rozliczać? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domna 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2019 możesz i tak i tak, pierwszy ksiegowy z brzegu ci odpowie, rozliczanie się z tradingu czy proptradingu to nie jest jakaś epokowa nowość.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2019 W ogóle nie wiem po co tutaj o to pytasz, nie wystarczy firmę spytać dla której pracujesz? Albo wyślą Ci PIT, jak masz zatrudnienie, albo jak to forma współpracy to sama się rozliczasz w PIT (księgowy), albo jak na firmę to też ksiegowy. Nie widzę problemy w ogóle... Na tej stronie: prop-trading . pl - gdzies było o podatkach w jakiejś rozmowie, ale to musisz poszukac bo mi się nie chce drugi raz czytać, kto chce to znajdzie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach