Barbarka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2019 Macie czasem tak, że koniecznie chcecie mieć w czymś rację w pracy, i tak się na tym skupiacie, że zapominacie zarabiać, pracować, bo skupiacie się żeby komuś udowdnić że on racji nie ma? I przez to tak naprawdę tracicie to, co moglibyście zarobić w tym czasie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaleron 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2019 Może nie o rację chodzi, a o rozwiązanie problemu...czasem mam tak, że nie chcę poddać czegoś, na czym wiem, że nie zarobię, temat się ciągnie, niekiedy klient się niecierpliwi, ale chcę znaleźć przyczynę i rozwiązanie...i trudno mi się rozstać z takim hemoroidem, choć mógłbym w tym czasie zająć się czymś innym. Ale z drugiej strony to sposób budowania doświadczenia i kompetencji. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domna 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2019 Mam! Upierałam się kiedyś że moja metoda na zarabianie na mt4 (forex) jest najlepsza, i tak się przy tym upierałam, że wyzerowałam konto hehehe i straciłam to czym grałam. A był ktoś kto mi tłumaczył jak to robić i nawet podsuwał fajny automat ułatwiający pracę, ale oczywiście byłam najmądrzejsza... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2020 Dnia 26.12.2019 o 11:22, domna napisał: Mam! Upierałam się kiedyś że moja metoda na zarabianie na mt4 (forex) jest najlepsza, i tak się przy tym upierałam, że wyzerowałam konto hehehe i straciłam to czym grałam. A był ktoś kto mi tłumaczył jak to robić i nawet podsuwał fajny automat ułatwiający pracę, ale oczywiście byłam najmądrzejsza... Automaty też wcale nie są takie cud miód och ach, mają plusy, wiadomo, ot chociaż nie musi jeść i spać, (tu fajny txt w temacie: prop-trading.pl/automaty-transakcyjne-forex-nigdy-sie-nie-mecza/ ), ale mają i minusy, bo źle ustawione mogą coś zmalować na twoim saldzie jak śpisz i np wyczysćic ci konto Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2020 Mi ostatnio przez to przepadła całkiem dobra inwestycja w mieszkanie na nowym osiedlu https://www.19dzielnica.pl/mieszkania/ , mianowicie moja żona stwierdziła, że to nie jest super oferta i spokojnie da się znaleźć lepszą. Zamiast słuchać mojej intuicji to postanowiłem za wszelką cenę udowodnić jej , że mam rację, tak się zatraciłem w szukaniu odpowiednich argumentów, że ktoś wykupił interesujący mnie lokal i tyle wyszło z mojej inwestycji :/ na przyszłośc będę po prostu robił to co trzeba, a nie się bawił w udowadnianie, bo tak to chociaż będę zły na siebie, a nie na kogoś.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach