optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2014 Cześć Czy korzystacie z promocji jakie można znaleźć w sieci? Jeśli tak to może zainteresują Was zniżki do sklepu internetowego agito? Na stronie: http://okazje.co/kod-rabatowy-agito-pl można znaleźć sporo dobrych promocji do tego miejsca - na przykład kod na darmową dostawę od 149 zł ( w przypadku sprzętu agd) czy też 20-50% zniżek na wybrane grupy produktów. Sklep znany, sprawdzony tak więc można być pewnym dobrze zrealizowanego zamówienia. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ela 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 Interesują :) Być może coś mnie zaciekawi i sobie coś zakupię , bardzo dziękuję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2014 Tego sklepu akurat nie znam (w wolnej chwili przejrzę ich ofertę, a nuż coś mnie zainspiruje i skorzystam z tego kodu), ale bardzo chętnie szukam tego typu rabatów, ponieważ promocje czasami są bardzo korzystne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bernard.szymczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2015 ja wzięłem ostatnio kartę kredytowoą z Citibanku bo znalazłem taką promocję, gdzie tablet dodają gratis [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
modny 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2015 Przecież teraz taki tablet kupisz za parę stów i nie musisz mieć go z żadnej promocji. Ja sam się zastanawiam nad jakimś zakupem, bo na stronie http://sklepsamsung.pl jest dużo tych galaxy tab. Myślę jaki model wybrać, ale naprawdę wolę kupić niż się angażować w konta, by zdobyć swój tablet. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramona 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2016 Tablet teraz można kupić wszędzie i to za małe pieniądze. Do tego teraz idą święta i markety mają różne fajne promocje.Zobacz sobie gazetki reklamowe - na pewno coś znajdziesz. Jak nie masz papierowych wersji to zainstaluj sobie - wygodnie i szybko przejrzysz gazetki z wybranych sklepów, które ciebie interesują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach