pawelszabla 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2019 Witam! Stoimy z żoną przed wyborem mebli do nowego domu. Mamy naprawdę mętlik w głowie. Mnie podobają się standardowe klasyczne meble, z kolei żona jest bardzo za stylem skandynawskim. Nie wiem, jak to połączyć, żeby obie strony były zadowolone. Szukam inspiracji, jakichś pomysłów, porad, czegokolwiek, co pozwoliłoby nam dobrze wydać pieniądze i później nie musieć wstydzić za dom, bo przyznam, że poszło na niego tyle pieniędzy, że nie chcielibyśmy tego zaprzepaścić brakiem gustu w wystroju. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elacara 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2019 Kup sobie meble na stronie mebel-partner.pl. Masz tam z darmową dostawą i jak wybierzesz jakiej takie nietypowe, a nie takie surowe, to od razu się tak swojsko zrobi w mieszkaniu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maczynski 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2019 Pytanie, jakich mebli szukasz, bo ja wiadomo wybór jest. Np. na stronie BenchK masz dostęp do mebli sportowych. To nowej generacji drabinki gimnastyczne z akcesoriami. Obecnie bardzo ważna jest aktywność fizyczna a taki mebel w mieszkaniu na pewno lepiej wygląda niż inny metalowy sprzęt jak jakaś ławeczka itp, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach