Korab 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Niemcy robią to od lat w swej firmie która działa juz od ponad 10 lat. Daje zarobić ponad 30% miesięcznie od wkładu. Szok??? Ano nie, jest podobnych firm więcej. Ja przedstawiam tę która ma międzynarodowe gwarancje wypłacalności. Oni potrafią, nam się oferuje całe 4% NA ROK. Nie zastanawiaj się - korzystaj. Też przecież jesteś europejczykiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2014 Jakoś nie wierzę w takie łatwe zarobki. Moim zdaniem zdobycie pieniędzy w tak łatwy sposób jest raczej niemożliwe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 Jerka, a czy Ty aby umiesz czytać z zrozumieniem??? Firma ponad 10 lat się tym zajmuje, obsługuje stocznie , porty , handel międzynarodowy a Ty sobie ot tak na luzach - nie wierzysz. A proszę Cię bardzo - TO TWOJE ŚWIĘTE PRAWO. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sesjebankowe 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2014 Trochę pachnie to piramidą finansową, a wiadomo ze one mogą żyć nawet kilkanaście lat. Jestem już specyficznie nastawiony do takiego zarabiania, jak ktoś chce coś wkładać radzę najpierw to sprawdzić. ------------------------------ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirabellka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2014 Ja też nie wierzę w łatwy zarobek. Gdyby to było takie proste wszyscy bylibysmy teraz milionerami albo i lepiej... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2014 To coś w rodzaju http://obligacje24.com/obligacje-korporacyjne-korzysci-dla-potencjalnego-inwestora/, czy inna forma inwestowania, na czym polega? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2014 To normalny biznes w cywilizowanym świecie. A dla nas jak widać nowość. W takim razie poczytajcie - www.kasanabank.pl.tl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach