kintaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2020 Witam, Mam takie pytanie. Przymierzam się do swojego biznesu. Mam kilka pytań, może ktoś pomoże/doradzi. Miałem już otwartą firmę w 2010 roku, która zakończyła działalność po 3 latach. Czy w związku z otwarciem nowej firmy mogę liczyć na dofinansowanie mimo że miałem już kiedyś prowadzoną firmę? Posiadam około 100 tys zł, na razie jedyny pomysł na biznes, który mi się podoba to otworzyć drukarnię, chcę zakupić ploter do wydruku wielkoformatowego, drukarkę DTG. Zastanawiam się czy działać tylko w internecie czy też lokalnie. Proszę mi napisać czy będę potrzebował drukarkę fiskalną ? Będę wdzięczny za wypowiedzi, pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alaseli 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2020 czesc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesiu123 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2020 Cześć. Co tam??? Jestem tu nowy i szukam przyjaciół. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek101 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2020 Cenzura? Tutaj? A jednak... Moj wpis zostal usuniety nt. pomocy w zakupach w USA. Ciekawe co sie cenzorowi nie podobalo? Przypominaja sie nie tak stare czasy sprzed 1989 roku Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach