lila345 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2017 Mnie mąż przekonał do http://www.marbo-sport.pl/pol_m_Gryfy-i-obciazenia-951.html Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2017 Próbowałam ćwiczyć w domu, ale niestety brak mi konsekwencji i bardzo szybko okazało się, że mam miliony innych zajęć, dlatego chcę spróbować chodzić na siłownię, żeby nic mnie nie odciągało co chwilę od ćwiczeń. Też boję się, że będzie brakowało mi czasu, ale podobno im więcej się ma na głowie, tym lepiej organizuje się swój czas. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kruszyna 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 ja chyba niedługo będę mieć kartę zniżkową na siłownię i wreszcie się na tych sprzętach wyżyję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis7 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2017 Ja zdecydowanie wolę fitness. Staram się kilka raz w tygodniu po pracy wyskoczyć na jakieś zajęcia. Ćwiczenia w grupie bardziej mnie motywują niż trening w domu - na niego jakoś nigdy nie mam czasu... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2017 Siłownia i fitness - warto połączyć jedno z drugim dla uzyskania najlepszych efektów. Świetną ofertę jeśli chodzi o kluby i ceny znajdziecie w krakowskich Energym: http://www.energym.com.pl/4-enerteam. Na pewno warto się zapoznać z ich ciekawą i bogatą ofertą. Będziecie zachwyceni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelzm28 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2017 Dziewczyny, bo widzę, że przewodzicie na tym wątku :) Jeżeli oprócz siłowni chciałybyście spędzić z kim miło czas to zapraszam na stronę www.goldbikiniclub.com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 Chodzę na siłownię średnio 2-3 razy w tygodniu i uważam, ze to świetny sposób na relaks, nawet jeśli początkowo nie specjalnie mam ochotę, to warto się przełamać, bo potem czuję się dużo lepiej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2017 u mnie teraz siłownia wkracza i biegi co rano przed pracą. Ostatnio [link usunięty] mam nadieje ze mój syzbko wróci i będę mogła śmigac cześciej na silke Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arkon 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 A ja nie umiem się zwlec na siłownię, jakoś wolę rower czy basen, choć i siłka by mi się przydała. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wandakolos 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 Ja też zawsze lubię chodzić na siłownię po pracy. W ten sposób zapominam o stresach lub wyżywam się. Jeśli nie mam siły to zawsze stosuje suplementy przed treningiem [link usunięty] , które dodają mi siły i chęci na kolejny trening wysiłkowy :D :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinns 0 Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2017 Zależy co kto lubi, ja mam taką małą siłownie i nie narzekam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilczyca84 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2017 Wypracowałam sobie latem nawyk, że wstawałam rano i chodziłam na siłownie, teraz już nie jest tak kolorowo, ale dzielnie wstaje rano. Czasami mam ochotę się pochlastać, ale cały czas pre do przodu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nymfira 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 A po siłowni [link usunięty] . Tak jest najwygodniej :D Nie muszę myśleć o tym co jeść, jak gotować itd, po prostu dostaje gotowe smaczne żarcie. A wy jak dbacie o dietę po siłowni ? :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Chodzę do pracy na siłownie. Mam pracę siedzącą, więc takie ćwiczenia mi się przydają. Ostatnio postanowiłem nawet zakupić sobie odżywki, ale nie wiedziałem jakie dobrać. W końcu poszedłem do http://www.elitesportfood.pl i tam otrzymałem fachową pomoc w doborze odpowiednich odżywek. Jeżeli też zastanawiacie się nad ich zakupem, to polecam wam udać się do jednego ze sklepów prowadzonego przez nich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielku11 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 Dnia 13 listopada 2017 o 13:15, pawelzm28 napisał: Dziewczyny, bo widzę, że przewodzicie na tym wątku :) Jeżeli oprócz siłowni chciałybyście spędzić z kim miło czas to zapraszam na stronę www.goldbikiniclub.com Tez polecam! goldbikiniclub.com to jeden z najbezpieczniejszych i wiarygodnych portali na jakich byłem. Korzystam często i jestem bardzo zadowolony. Nie ma tam przypadkowych osób. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2017 To bardzo dobry pomysł. Pomaga się pozbyć stresu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Pewnie, ze tak. A po siłowni warto udać się na saunę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zestumilowegolasu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Siłownia akurat by mnie w ogóle nie zrelaksowała. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 Siłownia jest super zwłaszcza jak masz z kim pójść poćwiczyć. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2018 Można też zrobić sobie w domu siłownię. Wiele urządzeń przecież można kupić. Na przykład taki https://www.bauerfitness.com/akcesoria/akcesoria-fitness. Z powodzeniem można ćwiczyć na nim w domu, np. na specjalnych piłkach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lila345 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Jak uważacie czy http://marbo-sport.pl/product-pol-24567-Maszyna-Smitha-suwnica-MP-U203-Marbo-Sport.html jest dla kobiet? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pater81 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 A czy ktoś z Was może korzystał/słyszał/czytał o aplikacji Mam trochę do czynienia więcej z tą branżą na co dzień i myślę, że taka aplikacja jest bardzo przydatna. Pozwala usprawnić pracę i łatwiej współpracować z podoopiecznymi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka123 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Aktywność fizyczna w dzisiejszych czasach to absolutna konieczność. Nie wyobrażam sobie, że można nie dbać o własne zdrowie wtedy, kiedy świat daje nam tyle zagrożeń (siedzący tryb życia, zanieczyszczenia powietrza...). A można jakkolwiek zmniejszyć tego konsekwencje. Dlatego polecam zapisać się na treningi, bo wtedy ryzyko jakichkolwiek problemów ze zdrowiem jest niemal żadne. A że sezon zimowy już w pełni, to koniecznie przejrzyjcie ofertę trenerów narciarstwa i snowboardingu: [link usunięty] [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaAdamek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Ja już od roku trenuję regularnie na siłowni i przyznam, że jestem bardzo zadowolona z efektów. Nie dawno zdecydowałam się też na to, by suplementować [link usunięty] , ponieważ zależy mi na tym, by przyrost tkanki mięśniowej stał się nieco większy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2018 Ja nie przepadam za siłownią. Wolę fitness. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach