Klara 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2020 Zastanawiam się nad prezentem dla mamy. Jak zapatrujecie sie na kwiaty z tej kwiaciarni w Lublinie? http://www.kwiaciarnialublin.pl/ Podobają Wam sie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalamarija 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2020 Co roku zamawiam mamie tort urodzinowy w cukierni Słodycz tej krainy w Olsztynie i do tego daję drobny upominek (na tyle, na ile mnie stać). Myślę sobie jednak, że pamięć dzieci o urodzinach to najlepszy prezent dla każdej mamy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liliana23 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2020 ja myślałam ostatnio nad zafundowaniem mamie jakiegoś masażu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzechugrzes 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2020 Zamawiam mamie kwiaty na poczcie kwiatowej z dostawą do rąk własnych. Jeszcze ani razu mnie nie zawiedli, a korzystam kilka razy do roku, bo mieszkam za granicą a chcę pokazać że pamiętam o ważnych datach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach