Klara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 Poszukuję dla męża aktówki lub teczki, takiej głównie na dokumenty. Nie chodzi na co dzień w garniturach, więc dobrze, żeby ta teczka nie była jakoś bardzo elegancka (tylko taka bardziej sportowa). Widziałam w Samsonite, ale tylko materiałowe (nylon chyba), a ten się szybko ubrudzi. Podpowiedzcie proszę, gdzie czegoś takiego poszukać? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 W sklepach internetowych oferujacych skórzaną galanterię. Nie wiem jakie masz fundusze oraz ile mozesz przeznaczyc na tę aktówkę ale polecam zapoznać się z ofertą firmy ADAM BARON: https://adam-baron.pl/dla-niego/aktowki Aktualnie mają tam wiele wzorów męskich aktówek. Najbardziej uniwersalną będzie aktówka w kolorze brązowym z uwagi na to, ze będzie miała bardziej sportowy oraz mniej formalny charakter niż aktówka czarna. Obecnie posiadam ich aktówkę oraz jestem bardzo zadowolony z jakosci wykonania. Nosi się świetnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach