Janek10 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2020 Kochani, postanowiłem wymienić okna. Kumpel polecił mi firmę drutex.pl Co o tym sądzicie? Ktoś posiada ich okna? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymOn 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2020 Wiesz co nie mam doświadczenia z tą firmą więc nie wypowiem się na ich temat. Tak samo nikt z moich znajomych/rodziny nie ma od nich okien. My wymieniliśmy okna w starym domu na nowe z PCV i bardzo dobrze izolują, ładnie wyglądają tak nowocześnie. Producenta, czyli Oknoplast poleciła nam rodzina więc posłuchaliśmy. Najlepiej tak z polecenia moim zdaniem, widzisz co ma rodzina, możesz obejrzeć u nich zanim zamówisz. U nas to wpłynęło na decyzję. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antidotum 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2020 Ja też mam z Oknoplast okna długo bo już 8 lat ale mimo upływu czasu wyglądają one bardzo ładnie i dobrze izolują. Nie ma żadnych odkształceń, a w przypadku okien PCV podobno mogą się zdarzyć. Nas to nie dotyczy, ponieważ stolarka jest na prawdę solidnie wykonana, dbamy o nie tak jak producent nam zalecał. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2020 Widziałem okna drutex u znajomego po 2 latach od wstawienia... nie dziękuję. Można w tej cenie znaleźć lepsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach