Michał Jezierski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2018 Roll-upy, ulotki są ok. Ja dorzuciłbym jeszcze katalogi, gadżety reklamowe, nawiązujące do działalności oraz próbki, jeśli jest to możliwe. Podstawą jest jednak profesjonalna obsługa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gladia 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2018 Jeśli macie problem ze stoiskiem, mogę polecić firmę, która zajmie się projektowaniem, produkcją, budową jak i obsługą stoisk targowych. Zajrzyjcie na stronę firmy AG-EXPO (Andrzej Groblewski) tam znajdziecie szczegóły oferty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netman 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2018 Kolejny raz polecam wspominany już przeze mnie w tym wątku sklep z systemami wystawienniczymi marki Retio W tym sezonie,biorąc udział w targach byliśmy zadowoleni z ich produktów! Mają sklep,w którym można łatwo zamówić z wysyłką,np. ścianki i flagi reklamowe a także standy... Polecam wyszukać ich w Google ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek37 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2019 Rollup i ulotki nie wystarczą, bo każdy je ma. Nic tak nie przyciąga jak darmowy poczęstunek - znam z autopsji. Zamawiam napoje reklamowe z logo firmy od ST Drink. Wybór jest spory, realizacja szybka, więc powinieneś być zadowolony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach