elacara 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2020 Kto w Polsce jest najlepszy pod kątem organizacji imprez dla swingersów? Pytam z czystej ciekawości? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelszabla 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2020 Praktycznie wszystkie rodzaje swingowania wspierają w secretface.pl/, więc możesz wybrać klub zgodny z miejscem zamieszkania lub najbliższym. Najlepiej jest zdecydowanie w Warszawie, okolicach, bo największa różnorodność, a imprezy z mnóstwem ciekawych dodatków. To jest inny świat, ale jak już raz wejdziesz to trudno zrezygnować 🙂 Klimat jest świetny według mnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitahaja 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2020 Nie wiem, nie sprawdzałam ale myślę że tu trzeba naprawdę zadbać o odpowiednią antykoncepcję, ja i bez takich ryzykownych kontaktów biorę vines bo chcę mieć wpływ na to kiedy zajdę w ciążę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach