magdap 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2020 Dzień dobry, jakie centrum medyczne polecacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2020 magdap a w jakim mieście szukasz konkretnie? Bo jeśli w Warszawie to z doświadczenia polecam MediVita ( na ulicy Rejtana 15 - Mokotów). Super miejsce, dogodne terminy, komfortowe warunki. Personel jest sympatyczny, cierpliwy i taki hmm dociekliwy, jak trzeba nie mają problemów z kierowaniem na dodatkowe badania itd. Można tu też zrobić badania związane z medycyną pracy - wszystkie formalności załatwia się w ciągu 1 dnia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek86 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2020 Witam, Mój synek niedawno miał bardzo poważy wypadek na rowerze ... połamał nogę, skręcił kostkę i mocno się poranił... było ciężko, po zdjęciu gipsu dalej bolała go noga i nie mógł się swobodnie poruszać, wtedy koleżanka z pracy poleciła mi tlenoterapię zbiegi w komorze hiperbarycznej Atamed sprawdzają się przy leczeniu różnych chorób, a w szczególności kontuzji i urazów – bardzo pomogły Maciusiowi, polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapadocja 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2020 Obecnie to najlepszym wyjściem są konsultacje online. Serwis lekarzonline.eu umożliwia takie konsultacje, więc jeśli nie musimy, to nie wychodźmy z domu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2020 annameri też się leczę w MediVicie 🙂 teraz co prawda tradycyjne wizyty nie są tak dostępne jak zwykle ale korzystałam jakiś miesiąc temu z pomocy lekarza medycyny pracy 🙂 była to co prawda pomoc w ramach telemedycyny ale i tak jestem zadowolona bo uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania 🙂 fajnie, ze nawet w tak trudnych czasach dbają o swoich pacjentów 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2020 Znam tą przychodnię i bardzo sobie ją chwalę ale na szczegółową diagnostykę endometriozy musiałam iśc do szpitala medicover bo tam można zrobić sonovaginografię i są specjaliści id endometriozy na których pomoc mogę liczyć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mania6 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2020 Osobiście mogę polecić Centrum Medyczne ESDERM, świetne porady dermatologiczne! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach