ernest 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 Muszę pilnie zrobić kurs z pakietu office a w szczególnośći Excel i tworzenie makr w tym programie. Zastanawiałem się nad stacjonarnym rozwiązaniem gdzieś w Warszawie lub internetowym. Czy ktoś ma doświadczenie w tym zakresie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ocenka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2014 Wszystko zależy od tego ile się chcesz nauczyć i ile masz na to czasu. Możliwośći jest dużo - moższ skorzystać z kursów internetowych - tutaj wybór jest ogromny. Najlepiej uruchomić w tym celu Google. Osobiście jednak mogę polecić Ci kurs stacjonarny w HintMine - którzy specjalizują się przede wszystkim w szkoleniach z zakresu pakietu Office (a w szczególności Excel i tworzeniu makr). Tu masz do nich linka http://www.hintmine.pl/ Firma działa także na terenie Warszawy a co do grafiku musisz zadzwonić i dopytać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalez 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Internetowo lepiej: jest taniej i wygodniej. Robiłem kurs z Excela na chcesieuczyc.pl i mam dużo pozytywnych opinii na jego temat. Po pierwsze to materiał dobrze ułożony, a po drugie robiłem kiedy miałem czas. Jak się pracuje to ważne jest, że możesz uczyć się wieczorem z domu przed kompem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annabell 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2015 Kursy internetowe są znacznie tańsze i zaryzykuje stwierdzenie, że również efektywniejsze - możesz wykonywać określone zadania, które uzupełnione są dodatkowo treścią. Sam decydujesz o tempie ich wykonywania, dodatkowo możesz wracać do określonych modułów. Takie możliwości daje m.in Learning Management System Czyli specjalnie szkolenie na platformie, zarządzane z poziomu panelu administracyjnego. Fajna sprawa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2015 sam się spokojnie nauczysz:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cvrw 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2015 Niedługo będę zmieniał pakiet biurowy z Office 2010 na ten http://www.office-365.pl/Office-365-Enterprise-E3, bo zależy mi bardzo na mobilności. Chciałbym przeszkolić pracowników, żeby nie mieli żadnych problemów z korzystania z tego pakietu. Znacie takie szkolenia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2016 podbijam. Co polecicie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2016 Ja korzystałam z kursu ze strefy kursów. Oraz to,ze się nauczyłam z niego excela jest dowodem na to,że jest to dobry kurs. Jestem totalna noga z programów biurowych tak wiec ten kurs był dla mnie idealny. Wszystko jest bardzo dobrze wytłumaczone. Można wrocić do poprzedniej części jeśli ma się z tym problem. Zerknij sobie na stronę: http://www.valhalla.pl/excel-2013-kurs-online/ - we wpisie na blogu masz recenzję tego kursu. Może dzięki temu łatwiej bedzie Ci się zdecydować. Nie polecam natomiast kursów organizowanych przez urzędy pracy.... Niestety ale w większości przypadków to bzdura oraz marnowanie czasu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guacala 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2017 Co myślicie o kursach Excel organizowane przez firmę IT School [link usunięty] ? Zastanawiam się nad tym, czy by nie skorzystać z takiego kursu doszkalającego. Zarówno dla mnie samej się to przyda, ale również podniesie moje kwalifikacje zawodowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 Patrzcie - http://www.imperiumszkoleniowe.pl/szkolenia-excel Ale to zależy, jaki was interesuje poziom zaawansowania, bo z tym bywa w poszczególnych przypadkach naprawdę bardzo różnie. Patrzcie na zagadnienia i osobę prowadzącego. Logiczne, że nie ma sensu pójście na szkolenie od podstaw w momencie, kiedy sami jesteście zaawansowani. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
benedictx1 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2017 A może eitca albo ecdl? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 W internecie znajdziesz kursów wszelkich masę, wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2017 z doświadczenia wiem że kursy internetowa nie są zbyt wiele warte bo samodzielnie musisz wiedzę przyswoić a wiadomo że dużo więcej w głowie zostanie jak ktoś ci tę wiedzę przekaże i to w fajny, ciekawy sposób jak np w akademii biznesu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elżbieta2 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2018 Ja miałam szkolenie a potem egzamin z ECDL. Przy poziomie zaawansowanym można się od nich wiele nauczyć. Na koniec dostajesz certyfikat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiter 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2018 Jaki kurs exel polecacie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach