kandar 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2019 Warto rozejrzeć się za jak najlepszym biurem rachunkowym. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam skontaktować się z http://www.biurogalant.pl Tam pracują świetni specjaliści, na których można w pełni polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelonek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 250 zł za ryczałt? Sprawdź w tax care, u nich księgowość zaczyna się od 99 zł miesięcznie. Zależy oczywiście od ilości papierów, ale naprawdę dosyć tanio to u nich wychodzi, a ja nie muszę się w księgowość bawić, bo ktoś to za mnie robi. Mam spokojną głowę, bo nie muszę być na bieżąco i wszystkiego pilnować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kraft 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2019 Zdecydowanie biuro, ponieważ będą mogli dać ci kogoś w zastępstwo. Jeśli twoja księgowa zachoruje albo gdzieś wyjedzie, zostaniesz ze wszystkim sama. Moja żona korzysta z biura [link usunięty] i zajmują się u niej całą księgowością, prowadzą księgi rachunkowe, rejestrują vat, robią rozliczenie roczne itp. Pracownicy bardzo rzetelni i terminowi, zawsze ma wszystko zrealizowane na czas. A kiedy potrzebuje pomocy, służą dobrą radą i fachowymi rozwiązaniami oraz wiedzą. Polecam, bo spokojna głowa, jeśli chodzi o księgowość w firmie to możliwość rozwoju. A tej firmie naprawdę warto zaufać 🙂 Żona nigdy się na nich nie zawiodła. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2020 Ja jestem niewielkim przedsiębiorcą i korzystam z usług biura rachunkowego www.biurorachunkowewejherowo.com. Jest to zdecydowanie tańsze i prostsze rozwiązanie. Początkowo sam starałem się zajmować księgowością, ale szybko doszedłem do wniosku, że jest to zbyt trudne i czasochłonne zajęcie. Zaoszczędzony czas wolę przeznaczyć na rozwój firmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolkA1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2020 Ja od samego początku korzystam z usług zewnętrznego biura – zdecydowałam się na outsourcing. Uznałam, że nie chcę sobie zawracać głowy takimi sprawami, wolę zaufać specjalistom. W QualityDot, z którego usług korzystam, mogę liczyć na terminowość, odbiór dokumentów przez kuriera czy wirtualne biuro – ale wiem, że mają znacznie szerszy zakres działalności, np. zatrudniają fachowców od marketingu. Ciekawe, pierwszy raz spotkałam firmę, która tak kompleksowo opiekuje się klientem :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina647 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2020 Ja osobiście uważam, że lepiej jednak skorzystać z usług biura rachunkowego. Zajmą się praktycznie wszystkim, a Ty masz spokojną głowę i możesz skupić się na czymś innym. Polecam serdecznie biuro Gama. Sama współpracuję z nimi od lat i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrystynaDe 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2021 Polecam skontaktować się z [link usunięty] 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2021 Abacus z ul. Lanciego, bardzo dobre i doświadczone biuro rachunkowe, z kompleksową obsługą i co najważniejsze spoko cenami. Na pewno zaproponują najlepsze rozwiązanie dzięki czmu firma nie bedzie miała problemów z urzędem skarbowym Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach