Lolcjusz 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2020 Mam kilka pomysłów na restaurację u nas w kraju, tylko nie bardzo ogarniam jak to prawnie ugryźć i tak dalej. Ktoś już miał może podobne doświadczenia? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oedagrasso 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2020 Dnia 2.05.2020 o 21:18, Lolcjusz napisał: Mam kilka pomysłów na restaurację u nas w kraju, tylko nie bardzo ogarniam jak to prawnie ugryźć i tak dalej. Ktoś już miał może podobne doświadczenia? Dzień dobry, jeżeli interesuje Pana możliwość otwarcia lokalu gastronomicznego to zachęcam do zapoznania się z konceptem franczyzy pizerii DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu: • oferujemy sprawdzony know-how • mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci • dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego • wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników • przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu • wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej • sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości. • wsparcie operacyjne Managera Regionu Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji. Konsultant marki DaGrasso Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enoi 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2020 Proszę powiedzieć, jak to wygląda z Państwa strony, czy biorą Państwo też pod uwagę mniejsze miejscowości? Czy zakładacie, że tylko osoby chcące prowadzić działalność w dużych miastach mają szansę wnioskować o taką franczyzę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolcjusz 0 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2020 a kwestia wkładu własnego? jak tutaj to wygląda? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek10 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2020 Jeśli chodzi o gastronomie w Polsce to warto skorzystać z usług serwisu gastronomicznego. Ja korzystam z MMGastro Usługi Firma ,które wspomoże i doradzi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach