zuzia.gola 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2020 Przenieśliśmy się ze sprzedażą do sieci, dlatego potrzebuje nowej drukarki, bo na jednej nie dajemy rady. Możecie coś polecić, byle taniego w użytkowaniu. Sama drukarka bez skanera. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2020 My mamy w biurze ten model Epson EcoTank M1120. Spisuje się świetnie. Tusze bardzo, tanie nawet nie szukaj zamienników. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2020 Też mam Epsona. Co prawda inny model ale ich drukarki znane są z oszczędności i tanich tuszy. Do tego jakość druku super. Śmiało kupuj, na pewno wam długo posłuży. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czersky102 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2020 3d? To moim zdaniem Gembird Flashforge Inventor II jest okej, całkiem przyjemna i bezawaryjna drukarka. Do tego są sprawdzone już przeze mnie filamenty z Print-Me. Mistrzostwo jak drukuje z ich flexa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matuszewski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2020 Print-Me. Bardzo dobry producent. W czasie największego kryzysu tylko u nich mogłem dostać potrzebne materiały. Co do filamentów nie mam w ogóle zastrzeżeń, bo druk jest optymalny, nie rozpada się, finalna jakość jest naprawdę zadowalająca. Drukuję bezproblemowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dariusz169 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2020 Ja właśnie odebrałem pierwszą partię materiałów z Print-Me, bo narazie chcę się wdrożyć w ten właśnie temat. Zamówiłem Smooth ABS. Przyjemny i praktyczny materiał, bez dwóch zdań właśnie dla ososby, która stawia pierwsze kroki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bikson 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2020 Z tradycyjnych drukarek HP. Miałem 5 drukarek tej firmy i żadna się nie psuła. Pamiętam jeszcze te stare większe modele. Co do zamienników - faktycznie Asarto moim zdaniem najbardziej praktyczne. I mają nalepszą wydajnosć Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach