Marecki 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2020 Pilnie potrzebuję około 10 osób z zagranicy najlepiej z Ukrainy dla swojego gospodarstwa. Znacie jakieś agencje, które pośredniczą ? Potrzebuję informacji jak najszybciej, ostatnio słyszałem o PersonGlobal, ale nie widziałem zbyt wielu opinii w internecie. Czy ktoś mógłby coś o nich powiedzieć? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marecki 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2020 . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annaaa 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2020 Tak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annaaa 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2020 Koleżanka kontaktowała się z nimi i z tego co wiem to szybko zareagowali, więc próbuj :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Januszcorn 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2020 Widziałem tą strone i też się zastanawiam co robić, szybko Wam przysłali ludzi? Oni są już w Polsce? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KamilKrol 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2020 Mimo wirusa ta firma uratowała moje pole :) Szybko załatwili mi 5 osobową ekipę do pracy, jeśli chodzi o szczegóły to wszystko jest ustalane indywidualnie, więc skontaktuj się z nimi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danielll 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2020 Ja ma namiar od kolegi który współpracuje z Person Global podobno oni znaja sie na rzeczy,ale wiecej nie wiem na razie ale warto sie skontaktować i dowiedzieć co i jak. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach