WizaSerwis 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2020 Dzień dobry. Witam wszystkich serdecznie. Pracuję szeroko pojętej turystyki, czy też prawa. Trudno to określić, bo jest to gdzieś po środku. Dokładnie mówiąc sprawy konsularne i różne legalizacje dokumentów. Chętnie pomogę, gdyby ktoś potrzebował wsparcia, czy w uzyskaniu wiz, czy dokumentów do obrotu za granicą. Także w wizach do Polski, jeśli taka potrzeba. Aby nie wypisywać za dużo, to odeślę do strony internetowej. [link usunięty] Ale proszę też pisać na forum, czy do mnie na email. Udanego dnia 🙂 https://wizaserwis.pl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniamadej 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2020 Cześć Miło cie poznać, polecam sprawdzić strone z odzieża basicowa, ja uwielbiam ich na codzień, najlepsze co może być basiclo.com. Jestem ich fanką i liczę, że Ty też nimi zostaniesz! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anthony 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2020 Dobry dzień! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lumen 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2021 Cześć wszystkim nowym, jak ja! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach